Haberler

2.28'lik Halil İbrahim Kuzucu İstanbul'da Toprağa Verildi

İzmir'de Geçirdiği Kalp Krizi Sonucunda Hayatını Kaybeden "Bambam" Lakaplı 2.28'lik Halil İbrahim Kuzucu, Sevenlerinin Gözyaşları Arasında İstanbul'da Toprağa Verildi. Eski Basketbolcunun Mezarı Yaklaşık 3 Metre Uzunluğunda Kazıldı.

İzmir'de geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden "Bambam" lakaplı 2.28'lik Halil İbrahim Kuzucu, sevenlerinin gözyaşları arasında İstanbul'da toprağa verildi. Eski basketbolcunun mezarı yaklaşık 3 metre uzunluğunda kazıldı.

Kuzucu için Beylikdüzü'ndeki Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene eski basketbolcunun eşi Nazmiye Kuzucu, 14 yaşındaki kızı Gamze, 11 yaşındaki oğlu Hamza, kardeşleri, basın dünyasından Reha Muhtar, Saadettin Teksoy ve Ömür Varol ve eski İstanbul İl Milli Eğitim müdürü Ömer Balıbey katıldı. Halil İbrahim Kuzucu'nun bir dönem beraber program yaptığı Pire Ferhat da törende hazır bulundu.

Nazmiye Kuzucu, tören boyunca eşinin ardından gözyaşı döktü. Kuzucu'yu yakınları teselli etmeye çalıştı. Reha Muhtar, Kuzucu'nun ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Benim genel yayın müdürü olduğum dönemde Pire Ferhat ile birlikte Halil İbrahim'e haberler yaptırıyorduk. Çok sevdiğimiz, çalışkan bir arkadaşımızdı. Son dönemlerde çocuk programı yapmak istiyordu ama aramızdan ayrıldı" dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından Kuzucu'nun sevenleri, 2 metre 40 santimlik özel tabutu omuzladı. Cenaze aracına konulan tabut, düşmemesi için iple bağlandı. 2.28'lik Halil İbrahim Kuzucu için Kavaklı Mezarlığı'nda 2 metre 90 santimlik mezar kazıldı. Kuzucu, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

(CG-EY-EY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title