Haberler

1üsküdar Belediyesi Şampiyon Sporcular Yetiştirmeye Devam Ediyor

Şampiyonlar Şehri Üsküdar, Taekwon-do ve Atletizmde yine büyük başarılara imza attı.

Şampiyonlar ŞEHRİ ÜSKÜDAR

ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KARA, ÜSKÜDAR, SPORDAKİ BAŞARI VE İSTİKRARINI AMATÖR RUH VE PROFESYONEL YÖNETİM İLE KORUYOR

Şampiyonlar Şehri Üsküdar, Taekwon-do ve Atletizmde yine büyük başarılara imza attı. Ocak ayında Yunanistan'ın Atina kentinde yapılan 1. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası'nda erkeklerde 2 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Üsküdar Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu İspanya'nın Castellon kentinde gerçekleştirilen 34. Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonası'nda büyük bayanlarda da Avrupa üçüncülüğünü elde etti.

Elde edilen bu başarılar sonrası bir basın toplantısı düzenleyen Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar, spordaki başarı ve istikrarını amatör ruh ve profesyonel yönetim ile koruyor dedi. Mustafa Kara ayrıca Şampiyonlar Şehri Üsküdarda Sporu Tabana Yayma Projesi'ne yaptıkları yatırımın karşılığını aldıklarını ifade etti. Amaçlarının toplumda sporu tabana yayarak gelecekte uluslararası arenada Türkiye'yi başarıya taşıyacak bir nesil yetiştirmek olduğunu dile getiren Kara, bu amaçla aralarında ilçe genelinde 4 merkezde sportif tesislere yönelik yatırımların da yer aldığı çok ciddi projelere imza attıklarını belirtti. Kara, yeni neslin sporda kendilerine rol model alacakları kişileri aradıklarını, kendilerinin de Aslı Çakır Alptekin gibi atletizm, hentbol ve teakwon-do branşlarında isimler yetiştirmeye özen gösterdiklerini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Belediyesi Mustafa Kara Yunanistan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title