Haberler

    1998 Ruhuyla!

    Başkan Aziz Yıldırım bugün adaylığını resmen açıklıyor. 1998’de Vefa Küçük’ü 1 oy farkla yendiği kongrenin başlangıcını da Çırağan’da veren Yıldırım, 20 yılda 13. kez yarışa giriyor.

    Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, başkan adaylığını resmen açıklıyor. 3-4 Haziran tarihlerinde yapılacak başkanlık seçimleri öncesi Ali Koç'a rakip olacak Aziz Yıldırım, 20 yılda 13. kez aday oluyor.
    Sarı-lacivertlilerin başkanı bugün saat 11.00'da Çırağan Sarayı'nda özel bir basın toplantısı düzenleyecek.
    15 Şubat 1998 yılında ilk kez başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım, aralıksız 20 yıldır bu görevi yürütüyor. Fenerbahçe tarihinin en uzun süreli başkanı olan Yıldırım, bu kez Ali Koç'a karşı aday olacak.
    Yıldırım daha önce Vefa Küçük, Şadan Kalkavan, Mehmet Ali Aydınlar ve Hulusi Belgü gibi isimlere karşı aday olup kazanmıştı. Aziz Yıldırım'ın bu son adaylığıyla ilgili esas detay, sunumu yapacağı Çırağan Sarayı ile ilgili oldu.
    Başkan Yıldırım, 20 yıllık başkanlık yürüyüşüne de 1998 yılı seçimleri öncesi Çırağan Sarayı'ndaki basın toplantısı ile başlamış, Vefa Küçük'ü 1 oy farkla geçmişti.
    Aziz Yıldırım döneminde o tarihten itibaren 20 yılda, stadyumun yenilenmesi, tesisleşme hamleleri, 6 lig şampiyonluğu, Avrupa Ligi yarı final, Şampiyonlar Ligi çeyrek final, voleybol ve basketbolda Dünya ve Avrupa şampiyonlukları, amatör branşlarda dünyaca ünlü sporcular ve şampiyonlar çıkarıldı. Fenerium, FB TV ve HD yayın, Fenerbahce.org, Fenerbahçe dergisi, Hedef 1 Milyon Üye ve kulüp şubeleri gibi icraatlarla anıldı.
    Özel bir organizasyon

    Aziz Yıldırım'ın bugün açıklayacağı başkan adaylığı özel bir organizasyonla yapılacak.
    Başkan Yıldırım'ın 20 yıllık sürede yaptığı tüm işler, stattan tesisleşmeye, sportif başarılardan takıma kazandırılan dünyaca ünlü yıldızlara ve daha birçok başarı tek tek videolarla gösterilecek. 3 Temmuz süreciyle ilgili de ayrıca özel bir gösterim kongre üyeleriyle buluşacak. Çırağan Sarayı'nda da A'dan Z'ye bütün detaylar düşünülürken, oldukça gösterişli bir gün yaşanacak.
    Altyapıda değişiklik
    Sarı-lacivertli takımda altyapıda ciddi değişiklikler yaşanması bekleniyor. Son dönemde başlayan çalışmalar Boluspor karşısında alınan 6-2'lik mağlubiyetle hızlanmış durumda. Yeni dönemde yabancı bir altyapı uzmanının tüm yaş gruplarının başına gelmesi planlanıyordu. Bununla ilgili yapılan çalışmalar son aşamaya geldi.
    Başkan Yıldırım, seçilmesi durumunda altyapıda değişikliğe gidecek. Başkan adayı Koç'un göreve gelmesi halinde de altyapıda yine ciddi bir değişiklik yaşanacak. Koç'un Barcelona kulübüyle bu konuda çalışmalara başladığı bildirildi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Çırağan Sarayı Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title