Haberler

19 Yıldır Emekli Maaşını Sokak Kedilerine Harcıyor

19 yıldır emekli maaşını sokak kedilerine harcıyor Emekli adamın çabasını gören hayvanseverlerden destek geldiZONGULDAK - Zonguldak'ın Alaplı ilçesi, liman barınağında 50'ye yakın sokak köpeğine bakan emekli Hasan Kırmacıoğlu'na hayvanseverlerden destek geldi.

19 yıldır emekli maaşını sokak kedilerine harcıyor

Emekli adamın çabasını gören hayvanseverlerden destek geldi

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Alaplı ilçesi, liman barınağında 50'ye yakın sokak köpeğine bakan emekli Hasan Kırmacıoğlu'na hayvanseverlerden destek geldi.

Zonguldak Alaplı ilçesinde 67 yaşındaki Hasan Kırmacıoğlu, Alaplı barınağında 19 yıldır 50'ye yakın sokak hayvanına her gün yiyecek yetiştiriyor. Kırmacıoğlu, kış mevsimi dolayısıyla oldukça zorlandığı belirtti. 19 yıldır kendini sokak kedilere adayan emekli Hasan Kırmacıoğlu'nun kedilere adadığı hikayesini duyanların sayısı arttıkça destek geliyor. Yaklaşık 50 kediyi, marketlerden satın aldığı tavuk ve kuru mamalar ile her gün besliyor.

Kırmacıoğlu; emekli maaşının kedilere vermesiyle gündeme geldi. Bunun üzerine hayvanseverler aç kalan hayvanlara yardım etmek için seferber oldu.

Türkiye'nin bir çok ilinden havyanseverler tarafından gönderilen kedi ve köpek mamalarını Alaplı Belediyesi tarafından teslim alınarak belediye deposunda biriktiriliyor. Belli sayıya ulaştığında ise hayvansever Emre Yazgan'a teslim ediliyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan hayvansever Emre Yazgan, "Kedi ve köpekler için mama yardımı yapmak isteyen kişiler Alaplı Belediyesine gönderebilirler. Bizde hayvanseverler olarak yardımları belediyemizde toplayıp, belirli aralıklarla Kedi ve Köpeklere bu mamaları veriyoruz" dedi.

Hasan Kırmacıoğlu ise yapılan yardımlardan dolayı hayvanseverlere teşekkür ettiğini belirterek, "Bazı insanlar yaz aylarında besledikleri kedi ve köpekleri giderken sokağa bırakıyorlar. Emekli maaşımı bunlara harcıyorum. Çevre köylerden ve sitelerden getirip buraya hayvan bırakanlar oluyor. Ne olur duyarlı olalım. Kışın sokakta kalmasınlar diye limanda bir yer yaptık ama çok sağlıklı bir durum yok. Bunun için mutlaka yardım gerekiyor. Kısa sürede sesimizi duyarak bize yardım elini uzatan tüm hayvanseverlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Alaplı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title