Haberler

19 Yaşındaki Genci Taciz Ettiği Haberleriyle Gündeme Gelen Talat Bulut Sevgilisiyle Görüntülendi

Güncelleme:

Rol aldığı dizinin setinde çalışan 19 yaşındaki kostüm asistanını taciz ettiği haberleriyle gündeme gelen Talat Bulut, kız arkadaşıyla havalimanında görüntülendi.

HT Magazin'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre, rol aldığı dizinin setinde çalışan 19 yaşındaki kostüm asistanını taciz ettiği iddiasıyla gündemde olan Talat Bulut, Atatürk Havalimanı'nda kız arkadaşıyla görüntülendi. Dış hatlar terminalinde görüntülenen ikiliden ünlü oyuncu, muhabirleri fark edince eliyle işaret yaparak tepki gösterdi.

19 Yaşındaki Genci Taciz Ettiği Haberleriyle Gündeme Gelen Talat Bulut Sevgilisiyle Görüntülendi

"B VE C PLANIMIZ VAR"

Yanındakinin kız arkadaşı olduğunu ve kendisini yolcu etmeye geldiğini belirten Bulut, hakkındaki iddialarla ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Bulut, "Trollerin zararını çekiyorum, onların işi. Sokakta olumsuz bir şey yok. Ben ne olduğunu biliyorum, yakında herkes de öğrenecek. Ortak açıklama yapan yapımcıları ve yönetmenleri tanımıyorum. Yapımcı tarafından tebliğ edilen bir şey yok. Yargıyı bekleyelim, B-C planımız var." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Talat Bulut Tarkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (16)

Samsunlu:

Noldu herkes namus bekçisi kesildi dizilerde oynayanlar çokmu masum yani herkes o onunla bu bununla bırakın bu namus numaraları. Ünlü olmak için yataktan geçmeyenmi var.

38
4
yanıtYanıtla
BABA CAN:

rezil yoksul sefil bir aile kızının meşhur olmak için atmış olduğu iftira böylelerine acımak bir yana beter olup sürünsünler.

19
14
yanıtYanıtla
Leyla:

Valla katiliyorum sacma sapan bi olay yuzunden adamin kariyeri altust oldu

yanıt2
yanıt1
XXX.:

gecekondudan meşhur olmak için yeni yetme kızın ailesi ile birlikte düzenlediği rezillik

14
12
yanıtYanıtla
KARADENİZLİ:

sen kralsın Talat abi kenar mahalle pisliği bi yeni yetme kızın iftirası olduğu belli takma kafana

13
11
yanıtYanıtla
DİDİ:

tiyatro yapıyorlar Talat bulutla beraber olmak için herşeylerini verirler sonrada menfaatleri neyi gerektiriyorsa namuslu genç kız ayaklarına yatarlar bunlar genelde yoksul görgüsüz cahil ailelerin seviyesiz kız çocuklarıdır.

11
13
yanıtYanıtla
fulya:

Yapimci fatih ersoyuda ailece sildik. Bir daha onun dizilerini izlemeyecegiz. insan karalamayi iyi bilen, mahkeme sonucu beklemeden talat buluta karsi ön yargili olmasi ona hic yakismadi. Ne olursa olsun saygi geregi sessiz kalmaliydi.

10
4
yanıtYanıtla
Ruzgar:

Ben taciz olayı olduğuna inanmıyorum yeterki bir bayan demesinki erkeğin biri bana ters gözle baktı taciz olayı gerçekleşmiş gibi herkez yükleniyor ve çok ciddi şekilde algı yapılıyor taciz kime göre ve şekli nedir kimse bilmiyor eli eline değmez yerine göre bakmak yerine göre bir çay kahve içelim demek bile taciz sayılıyor olmuş birine sakın ha yanlış mesaj atmayın tacizden şikayet eder ve tacizci olursun çay kahve içme zaten büyük taciz elbisen çok hoş olmuş de gidip şikayet etse inan tacizden dosya ile ifadeye çağırıyorlar o yüzden aman aman dikkat edin:))))))) :))))))

4
4
yanıtYanıtla
Furkan yılmaz:

Ya kız haklıysa

2
2
yanıtYanıtla
wanlı:

NEYE SAHİP ÇIKACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK ARTIK, AĞAÇLARAMI, ÇOCUKLARAMI, HAYVANLARAMI, KADINLARAMI. İNSAN HAKLARINAMI HUKUKAMI NE OLDU BU TOPLUMA . . . . .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title