Haberler

19 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri

19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası elit tur 4. Grup'ta oynayacağı maçlar için İrlanda Cumhuriyeti'ne gitti.

19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası elit tur 4. Grup'ta oynayacağı maçlar için İrlanda Cumhuriyeti'ne gitti.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, kadın milliler, grupta İrlanda Cumhuriyeti, İspanya ve Avusturya ile oynayacağı maçlar için Cork şehrine hareket etti.

Teknik direktör Suat Okyar yönetimindeki milli takım ilk maçını 2 Nisan Pazartesi günü İspanya'yla oynayacak. Avusturya'yla 5 Nisan Perşembe günü mücadele edecek 19 Yaş Altı Kadın Milli Takımı, son maçını 8 Nisan Pazar günü ev sahibi İrlanda Cumhuriyeti'yle yapacak.

Türkiye, Avrupa Şampiyonası eleme turunda Ermenistan, İskoçya ve Macaristan ile mücadele ettiği 10. Grubu ikinci tamamlayarak elit tura yükselmişti.

Elit turda gruplarını lider bitirecek 7 takım, 18-30 Temmuz tarihlerinde İsviçre'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak. Ev sahibi İsviçre ise finallere direkt olarak yer alacak.

Kaynak: AA / Spor

İrlanda Cumhuriyeti Avusturya İspanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title