Haberler

19 Yaş Altı Genç Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası İçin Lüksemburg'a Gitti

19 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu Maçları İçin Lüksemburg'a Gitti.

19 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu maçları için Lüksemburg`a gitti.

Atatürk Havalimanı`nda açıklama yapan teknik direktör Fatih Eser, gruplarında Lüksemburg, Galler ve Çek Cumhuriyeti ile sırasıyla karşılaşacaklarını belirterek, ¨Genç Milli Takım`ın amacı (A) Milli Takım`a kalıcı ve başarılı oyuncular yetiştirmektir. Bunun yanında başarılı sonuçlar almak da ikinci hedefimizdir¨ dedi.

Hazırlıkları İstanbul`da tamamladıklarını da söyleyen Eser, ¨Yarın ilk maçımızı Lüksemburg ile yapacağız. 2 Kasım Perşembe günü Galler, 5 Kasım Pazar günü de Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacağız. Türk milli takımları özellikle Genç Milli Takımlar seviyesinde çok iddialı. Hem skor, hem oyun kalitesi, hem de oyuncu kapasitesi olarak çok iddialıyız. Umarım burada ilk turu başarıyla geçeriz. Hedefimiz Genç Milli Takım olarak her zaman iddialı, kaliteli oyun sergilemek¨ diye konuştu.

Genç Milli Takım Fizyoterapisti Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatma Ünvere, milli takımdaki ikinci görevi için yurt dışına gittiğini belirterek, ¨Daha önce Süt Kupası`na gitmiştim. Herhalde tarihinde ilk defa bir bayan fizyoterapist milli takımla yurt dışına gidiyor. 10 yıldır spor hekimliğinde çalışıyordum, sporcularla olan diyaloğum nedeniyle bu görev bana uygun görüldü. Çok mutluyum. Zor ama çok zevkli bir iş¨ ifadelerini kullandı.

19 Yaş Altı Genç Milli Takım kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Aydın Yılmaz, Sadrettin Kocaoğlu, Serdar Keşçi, Özgürcan Özcan (Galatasaray), Emre İncemollaoğlu (Beşiktaş), Uğur Demirok (Gaziantepspor), Ferhat Kiraz (Gençlerbirliği), Eray Birniçan (Konyaspor), Murat Duruer (Ankaragücü), Abdullah Karmil (Trabzonspor), Caner Erkin (Vestel Manisaspor), Erkan Ferin (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Ömer Can Sokullu (Pendikspor), Tevfik Köse (Bayer Leverkusen), Umut Koçin (DSC Arminia Bielefeld), Ergün Berisha (Grasshoppers), Ferhat Bıkmaz (Hannover 96), Aykut Demir (NAC Breda)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title