Haberler

"19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali"

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 19'uncusu düzenlenen "Uluslararası Altın Koza Film Festivali" kapsamında jüri üyeleri ile konuk sinema sanatçıları yemekte bir araya geldi.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 19'uncusu düzenlenen "Uluslararası Altın Koza Film Festivali" kapsamında jüri üyeleri ile konuk sinema sanatçıları yemekte bir araya geldi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Park Zirve Tesisleri'nde verilen yemekte, Bingöl'deki terör saldırısı nedeniyle Emel Sayın tarafından verilecek konserin iptal edildiğini belirtti.

Sinema müzikleriyle ilgili festivalde yer alan bölümlerin daha sonraki bir tarihte gerçekleştirileceğini anlatan Aldırmaz, şöyle devam etti:

"Terörün günlük yaşamı ve düzenimizi bozma çabalarına fırsat vermediğimiz için bugün buradayız, beraberiz. Altın Koza Film Festivali dimdik ayakta, normal sürecinde devam ediyor. Bundan sonra da devam edecek. Biz sanata ve sanatçıya verilen emeği, insanlarımıza, geleceğimize verilen hizmet olarak görüyoruz. Sanatçılarımız bizim baş tacımızdır. Sizler bizim düşünce dünyamızın önemli aktörlerisiniz. 3-5 tane kendini bilmezin bu ülkeye yapabileceği hiçbir şey yok. Sizlerden aldığımız güçle bu devletin milletin çözemeyeceği hiçbir şey yoktur."

Aldırmaz, sinema alanında yatırımların devam edeceğini, şu anda kentte 20 civarında sinema salonu bulunduğunu, hedeflerinin her mahallede bir salonun kurulması olduğunu söyledi.

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın jürisinde yer alan yönetmen Ferzan Özpetek, görüntü yönetmeni Eyüp Boz, müzisyen Hasan Saltık, öğretim üyesi Hülya Uğur Tanrıöver, oyuncular Nejat İşler ve Nurgül Yeşilçay ile yapımcı Zeynep Özbatur Atakan, bir süre kaldıktan sonra yemekten ayrıldı. Jüri üyelerinin, filmleri değerlendirmeye devam ettiği için etkinlikten erken ayrılmak zorunda kaldıkları anons edildi.

Gecede Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Belediye Başkan Vekili Aldırmaz ile diğer protokol üyeleri, festivale destek veren kurum ve kuruluşlara plaket verdi.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Yayıncı: İbrahim Uyar - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Zihni Aldırmaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title