Haberler

19 Mayıs'ta Doğan Özcan Deniz'e, Set Arkadaşları Sürpriz Yaptı

Güncelleme:

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda doğan Özcan Deniz'e set arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı. Ünlü şarkıcı bu jest karşısında dizlerinin üzerine çöküp teşekkür etti.

Star TV'de yayınlanan 'İstanbullu Gelin'in başrol oyuncusu Özcan Deniz'in bugün doğum günü. Set ekibi Deniz'e büyük bir sürpriz yaptı. Ünlü şarkıcı bu süprirz ile mest oldu.

DİZLERİNİN ÜSTÜNE ÇÖKÜP TEŞEKKÜR ETTİ

Özcan Deniz, set arkadaşlarının yaptığı bu sürpriz ile mest oldu. Dizlerinin üzerine çöküp herkese teşekkür etti.

INSTAGRAM'DAN DUYGUSAL BİR MESAJ DA YAZDI

Ünlü şarkıcı, bu sürpirz anlarını Instagram hesabından paylaştı. Videonun altına da şöyle yazdı: Evet ben bugün sabah ezanıyla beraber Ankara'da, Yenidoğan semtinde, bir ahşap evde, tüm ailenin kadınlarının eline doğdum..19 Mayıs gibi güzel bir gündü... Evde annemin acılar içinde dünyaya getirdiği bir çocuğum. Bu saatten sonra yaşayacaklarımdan habersiz olduğum gibi, bu saate kadar yaşayacaklarımdan da habersizdim. Benim haberim yoktu ama benim için ayarlanmış, ilahi kudretin bana bağışladığı bir hayat. Dolu dolu yaşanmış bir hayat. Bu hayatta bana bahşedilen iyi kötü her şey için şükürler teşekkürler. Tüm set arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim bu yüreğimi titreten sürprizlerinden dolayı... Tüm güzel dileklerle mesaj atan sevenlere yürekten teşekkürler.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özcan Deniz Star Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title