Haberler

19 Mayıs" Funda Arar Konseriyle Kutlandı

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı", Başkentte ünlü sanatçı Funda Arar'ın verdiği açık hava konseriyle kutlandı.

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı", Başkentte ünlü sanatçı Funda Arar'ın verdiği açık hava konseriyle kutlandı.

Çankaya Belediyesince Anıtkabir çevresindeki Anıtpark'ta düzenlenen ücretsiz konsere vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Konser öncesi sahneye çıkan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, vatandaşların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

19 Mayıs 1919'un bağımsızlık savaşının ilk adımı olduğunu hatırlatan Taşdelen, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919'da işgale, emperyalizme karşı çıktı. 'Milletin kaderini yine millet belirleyecektir. ya istiklal ya ölüm' dedi ve Samsun'a çıktı. Mustafa Kemal Atatürk Samsun'a çıkarken tek bir şeye inanıyor ve güveniyordu, o da Türk milletiydi." ifadelerini kullandı.

Hangi koşulda olursa olsun Atatürk'ün izinden gitmeye ve cumhuriyete sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayan Taşdelen, "Bizler hangi koşulda olursa olsun ülkemizin birliğine, beraberliğine, üniter yapısına, Misak-ı Milli'ye, Lozan'a sahip çıkacağız." dedi.

Taşdelen, ülkenin yurttaşlığını, bağımsızlığını anlayamayanların Atatürk'e yönelik saldırılarını şiddetle kınadıklarını belirterek, "Onurlu, vicdanlı, namuslu bu ülkede özgürce, bağımsız bir şekilde nefes alan bir insan, bu ülkeyi kurtaran, bağımsızlığını kazandıran, cumhuriyeti, yurttaşlığı getiren Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatabilir mi? Böyle bir gaflet olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Atatürk'e sevgisini hiçbir zaman yitirmeyeceğini vurgulayan Taşdelen, "Hiçbir zaman, hangi terör örgütünden, hangi güçten gelirse gelsin cumhuriyetimizi yıktırmayacağız, ülkemizi böldürmeyeceğiz." diye konuştu.

"Bana oy versin vermesin, 1 milyon Çankayalının tümünün belediye başkanıyım, herkesi kucaklıyorum" diyen Taşdelen, halka hizmet etmekten onur duyduğunu belirtti.

Taşdelen'in konuşmasının ardından Funda Arar, coşkulu kalabalığın alkışları eşliğinde sahneye çıktı.

Arar, söylediği ilk şarkının ardından, konsere katılanlara teşekkür ederek, alandakilerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Arar'ın, konserde, "İzmir Marşı"nı seslendirdiği sırada havai fişek gösterisi de yapıldı. Vatandaşlar konseri ellerinde Türk bayraklarıyla izledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Alper Taşdelen Funda Arar 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title