Haberler

19 Mayıs Balıkesir'de Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Balıkesir'de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için ilk etkinlik Balıkesir Tren Garı önünde başladı. Gar önünde toplanan öğrenciler dev Türk bayrağı açarak Atatürk Anıtı'na kadar protokol üyeleri ile birlikte yürüdü. Burada düzenlenen törende Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından etkinlikler Kurtdereli Spor Salonunda devam etti. Burada ki etkinliklere Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan ve prptokol üyeleri katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu yaptığı konuşmada " 19 Mayıs, Kurtuluş meşalesinin Samsun'da yakılarak, elden ele gönülden gönüle dolaştırıldığı gündür. 19 Mayıs, Aziz milletin inanarak yola koyulduğu, kutlu mücadelesinin başlangıcıdır. 9 Mayıs, Türk milli kurtuluş hareketinin doğuşu ve büyük bağımsızlık yürüyüşünün adıdır. 19 Mayıs, Yeni Türk devletinin çağdaş değerlerle dünya da yerini almasıdır. 19 Mayıs, Necip milletimizin onurlu mücadelesinin yeniden şahlanışıdır. 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos, 29 Ekim haykırışının kaynağıdır"dedi.

Konuşmanın ardından etkinlik şiirlerin okunması, müzik dinletisi, halk oyunları gösterileri, sinevizyon sunumu ile devam etti. Program "Gençlerden geleceğe mektup yarışması", şiir ve türkü yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Balıkesir 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi? Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title