Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şeker, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimizle birlikte Samsun'dan başlattığı bağımsızlık ve özgürlük yürüyüşünün yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın yurdun her köşesinde gurur ve coşkuyla kutlandığını belirtti.

Milletlerin geçmişlerinde, onların kaderlerini değiştiren, geleceklerini aydınlatan çok önemli olaylar ve tarihler olduğunu ifade eden Şeker, şunları kaydetti:

" 19 Mayıs 1919, tarihimizin dönüm noktalarından biri olup, milli mücadeleyi, dolayısıyla dünyadaki en önemli bağımsızlık mücadelelerinden istiklal mücadelemizin meşalesinin tutuşturulduğu, bağımsızlığa, aydınlığa ve geleceğe olan inancın adı olmuştur. İstiklal mücadelemizin sembolü olan bu önemli gün geleceğimizin güvencesi ve istikbalimizin sembolü gençlerimize bir bayram olarak armağan edilmiştir. Gençlerimiz; istiklalimize, istikbalimize, demokrasimize, cumhuriyetimize ve kısaca cennet vatanımıza ilelebet sahip çıkacak devraldıkları bu çok önemli mirası daima koruyacaktır. Onlar elde edecekleri başarılarla daha da zenginleştirecekler ve kendilerinden sonraki nesillere kalkınmış, daha müreffeh bir ülke bırakmak suretiyle ülkemizi çok daha ileri seviyelere taşıyacaklardır İnşallah. Buna inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını canı gönülden kutluyor, tüm gençlerimizi, Karamanlı hemşehrilerimi ve tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Şeker AK Parti 19 Mayıs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title