Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce, Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk sunuldu.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk sunuldu.

Saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan törende, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden madenciler de anıldı.

Tören, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç'un anıta çelenk sunmasıyla sona erdi.

Törene, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Emre Bilgili, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve diğer partilerin temsilcileri de katıldı.

Resmi törenin ardından, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve beraberindekiler de anıta çelenk sundu.

Daha sonra diğer parti temsilcileri de çelenklerini anıta bıraktı. Bazı parti temsilcileri, resmi törenin kısa sürmesine tepki gösterdi.

Umut Oran da basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 19 Mayıs'ın, son derece önemli bir tarih olduğunu vurgulayarak, resmi törenle ilgili eleştiride bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs İstanbul Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title