Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çiftci, mesajında, İstiklal mücadelesinin sembol olan 19 Mayıs'ın Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesinin anlamlı olduğunu belirtti.

"Bizler, gençlerimizi el üstünde tutuyor, gençlerimizin geleceğine yatırım yapmayı, bu ülkenin geleceğine yatırım yapmak olarak telakki ediyoruz." diyen Çiftci, şunları kaydetti:

"Temel görevimiz, gençlerimize çok daha kalkınmış, gelişmiş ve müreffeh bir ülke bırakmaktır. Aynı şekilde, dünyamız hızla değişir ve dönüşürken, ülkemiz hızla büyüyüp kalkınırken, gençlerimizi geleceğe çok daha iyi hazırlamak onlara en iyi en gelişmiş imkanları sunmak da en temel görevlerimiz arasındadır. İnanıyorum ki, gençlerimiz, Türkiye'nin bugün ulaştığı seviyeleri çok daha ileriye taşıyacaklar."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title