Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

- Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okuması Öğrencilerin yürüyüşünden detay görüntüler Sporcuların güreş, muay thai ve judo gösterilerinden detaylar Yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödül verilmesi Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezindeki programdan...

- Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okuması

Öğrencilerin yürüyüşünden detay görüntüler

Sporcuların güreş, muay thai ve judo gösterilerinden detaylar

Yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödül verilmesi

Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezindeki programdan detaylar

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı'nın konuşması

Etkinliklerden detay görüntüler 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

HAKKARİ(AA) - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Hakkari kent merkezinde tören düzenlendi.

Valilik binası önünde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu ve saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından buradaki gençler, programın devam edeceği Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü önüne yürüdü.

Programda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Ardından şiir dinletisi ile güreş, muay thai ve judo gösterisi sunuldu, hafta boyunca yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Program, halk oyunlarının ardından stantların gezilmesi ile son buldu.

Programa, Vali Cüneyit Orhan Toprak ve eşi Dr. Funda Toprak'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Bekir Abacı, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Küçük, Dağ ve Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Umut Öztürk, kurum amirleri, öğrenci, sporcu ve vatandaşlar katıldı.

- Çukurca ve Yüksekova

Çukurca ilçesindeki tören, kaymakamlık binası önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Şehit Bilal Soybilgiç Ortaokulu'ndaki konferans salonunda devam eden programda öğrencilerin hazırladığı çeşitli gösteriler sunuldu.

Programa, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Temel Ayca, 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahtiyar Ersay, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Derin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Abacı, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Yüksekova ilçesinde, Hükümet Konağı bahçesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi'nin konferans salonunda devam eden programda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, kurtuluş mücadelesinin önemine vurgu yaptı.

Ardından Gençlik Merkezi'nce yıl boyunca gerçekleştirilen faaliyetlerin yer aldığı slayt gösterisi sunuldu ve çeşitli yarışlarda dereceye sporculara ödül verildi.

Program, öğrencilerin hazırladığı çeşitli gösteriler ile sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Selahaddin Eyyubi Yüksekova 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title