Haberler

19 Mahallede Su Kesintisi

Güncelleme:

GASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yıllık bakım çalışması nedeniyle kentte bazı mahallelere su verilemeyecek.

TEİAŞ 12.Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından trafo-A merkezinde yapılacak yıllık bakım çalışması nedeniyle, enerji kesintisi yapılacağı belirtilen açıklamada, "Yapılacak kesintiden Mizmilli P3 İstasyonu iletim hatlarımıza su basan terfi istasyonları kesinti sürensince enerji alamayacağı için çalıştırılmayacaktır. Bu nedenle aşağıda belirtilen mahallelere 13 Mayıs 2017 tarihinde saat 09.00 ile 16.00 arasında 7 saat süreyle su verilmeyecektir. TEİAŞ'ın çalışmasını bitirerek enerjiyi erken vermesi durumunda sular daha erken verilecektir" ifadeleri yer aldı.

Buna göre; Aktoprak, Boyno, Ertuğrulgazi, Karataş, İbni Sina, Şahintepe, Yeşilkent, Abdülhamithan, Bülbülzade, Gaziantep Üniversitesi, Mavikent, Sam, Yamaçtepe, Akkent, Erikli, Güneykent, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Sam Mezarı ve Yeditepe mahalleleri su kesintisinden tamamen, Atatürk, 5.Zırhlı Tugay, Fatih, Ulus, Batıkent, Emek, Pancarlı, Bölge Trafik, Güvenevler ve Şehirgösteren mahalleleri ise kısmen etkilenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title