Haberler

19 Haziran'da Hepimiz Son Kez "İÇERDE"YİZ!

Güncelleme:

Ay Yapım imzalı fenomen dizi 'İçerde', 19 Haziran Pazartesi akşamı ekranlara gelecek unutulmaz final bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Dizinin tüm oyuncularının katılımıyla, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek, sürprizlerle dolu büyük final etkinliğinde kalplerimiz, minik kalpler için atacak.

38 hafta boyunca soluksuz izlenen ve hem reyting listelerinde hem de sosyal medya gündeminde zirveye yerleşen 'İçerde', 19 Haziran Pazartesi akşamı ekranlara gelecek final bölümüyle ekranlara veda edecek. Heyecanın doruk noktasına çıkacağı hikâyenin nasıl biteceği büyük bir merakla beklenirken, kalplerimiz de "içerde" minik kalpler için atacak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Tekirdağ Valiliği, MİKA-DER, Show TV ve Ay Yapım ortaklığında başlatılan 'Minik Kalpler İçerde' ile büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atan 'İçerde' ekibi sizleri, 19 Haziran'da final bölümünü İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki sürprizlerle dolu Büyük Final gecesine davet ediyor.

Ebru Akel'in sunumuyla gerçekleşecek bu unutulmaz etkinlikte, 'İçerde' dizisinin büyük beğeni toplayan müziklerine imza atan Toygar Işıklı da özel bir performans sergileyecek. 'İçerde' ekibi, bu hafızalardan çıkmayacak geceyle her hafta izleyicilere yaşattığı sürprizlere yenilerini ekleyecek. Bilet satışlarından elde edilecek gelirin Tekirdağ MİKA-DER ve İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi'ne bağışlanacağı bu unutulmaz gecenin biletleri Biletix'te satışa sunuldu.

'İçerde' dizisinin başlamasıyla Türkiye çapına yayılan ve dört bir yandan herkesin bir tuğla eklemek için gönlünü koyduğu 'Minik Kalpler İçerde' projesine Doğtaş Mobilya da katıldı. İhtiyacı olan çocukları geleceğe hazırlamak amacıyla Tekirdağ'da yapılacak MİKA-DER ve İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi'nin tüm mobilyaları Doğtaş tarafından karşılanacak. 'İçerde' dizisi oyuncularının tanıtım videoları ile yaptıkları çağrılarla başlayan ve 'Minik Kalpler' yazarak 5145'e atılan her mesajla büyüyen 'Minik Kalpler İçerde' projesi kapsamında 19 Haziran'da gerçekleşecek Büyük Final etkinliğinde bugünün çocukları için yakılan umut ışığı güçlenecek.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Tekirdağ İstanbul Ay Yapım Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title