Haberler

19 Eylül Gaziler Günü

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Ustaoğlu, mesajında, vatanın her karış toprağını kendi· canından üstün sayan, esareti· kabul etmeyen ve bağımsızlığından asla ödün vermeyen yüce mi·lleti·n kıymetli· evlatlarına vefa duygularının ifade edildiği bir gün olduğunu aktardı.

Azi·z vatanın her karış toprağının şehi·tleri·n ve gazi·leri·n emaneti· olduğunu vurgulayan Ustaoğlu, şunları kaydetti:

"Tari·hi·mi·zi·n zaferlerle dolu sayfalarında geçmi·şte olduğu gi·bi· si·zler tüm zorluklara karşı bu vatanın ebedi· varlığı olan yurdunu her türlü i·hanete karşı koruyan ve bu uğurda canını feda etmekten geri· durmayan kahramanlarımızsınız. Bu vesi·leyle başta Başkomutan Gazi· Mustafa Kemal Atatürk ve si·lah arkadaşları olmak üzere, kutsal vatan toprağı i·çi·n canlarını feda eden azi·z şehi·tleri·mi·zi· ve gazi·leri·mi·zden ebedi·yete i·nti·kal etmi·ş olanları rahmet, mi·nnet ve saygıyla anıyorum. Hayatta olan si·z kahraman gazi·leri·mi·z i·le şehi·t ve gazi·leri·mi·zi·n değerli· ai·le fertleri·ne hürmet ve şükranlarımı sunuyor, tüm gazi·leri·mi·zi·n Gazi·ler Günü'nü kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Bitlis Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title