Haberler

18 Yıldır Uyuşturucu Suçundan Aranan Zanlı Yakalandı...

Narkotik Şube Müdürlüğü Ekipleri, 1989 Yılında Bakırköy'de Yaptığı Operasyonda 11 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirdi. Operasyonun Ardından, Uyuşturucunun Sahibi Olduğu İddia Edilen Naci Korkmaz, Uyuşturucu ile İlgili İnterpol Polisi Tarafından Aranmaya Başlandı.

Narkotik Şube Müdürlüğü Ekipleri, 1989 yılında Bakırköy'de yaptığı operasyonda 11 kilogram uyuşturucu ele geçirdi. Operasyonun ardından, uyuşturucunun sahibi olduğu iddia edilen Naci Korkmaz, uyuşturucu ile ilgili İnterpol polisi tarafından aranmaya başlandı.

Ardından, 1993 yılında kendisinin Naci Korkmaz olduğunu söyleyen bir kişi polise teslim oldu. Ardından mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu sırada, yapılan incelemeler ve parmak izi kayıtlarının sonucunda, tutuklanan kişinin Naci Korkmaz olmayıp para karşılığında sahte kimlikle yerine geçen kişi olduğu anlaşıldı.

Gerçek anlaşıldıktan sonra aranması devam eden Naci Korkmaz'ın adının 2004 yılında bir başka uyuşturucu kaçaklığı operasyonunda da adı karıştığı ileri sürüldü.

İnterpol ve Narkotik polisince aranan Korkmaz, dün gece İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünden otomobiliyle geçerken kendisini fark eden Narkotik polisince yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevkedilen Korkmaz tutuklandı.

(HABER: Mehmet AKTARAN - İSTANBUL DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title