Haberler

18 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Pıestany Turnuvası'nda 4. Oldu

18 Yaş Altı Milli Takımı, Slovakya'da Düzenlenen Piestany Turnuvası'nda Hırvatistan'a 3-1 Yenilerek Turnuvayı 4. Olarak Tamamladı.

18 Yaş Altı Milli Takımı, Slovakya'da düzenlenen Piestany Turnuvası'nda Hırvatistan'a 3-1 yenilerek turnuvayı 4. olarak tamamladı.

Novaky Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takım'ın golünü 31. dakikada Murat Akça kaydederken, Hırvatistan'ın gollerini 12. dakikada Franjo Tepuric, 25. dakikada penaltıdan Domagoj Antolic ve 55. dakikada Andrej Kramaric attı. Final maçında ise Slovakya'yı 4-1 mağlup eden Ukrayna, Piestany Turnuvası'nda şampiyon oldu.

Şampiyona dönüşü Milli Takım, bugün Viyana'da şehir turu yaptı. Burada turnuvayla ilgili değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Abdullah Ercan, "Zor bir turnuvaydı. Güçlü ülkeler vardı. Turnuvada oyuncularımız çok iyi mücadele verdiler. Bazen futbolda şanssızlıklar yakanızı bırakmaz. Genel anlamda takımımdan memnunum" dedi.

Turkcell Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak ise Ercan, "Galatasaray'ın şu andan itibaren şampiyonluğu bırakacağını tahmin etmiyorum. Ama son ana kadar çok çekişmeli, zevkli bir lig olacağı gerçek" şeklinde konuştu.

(MEA-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title