Haberler

18 Mart Şehitler Günü Etkinlikleri...

Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Bekir Bayram, Kahraman Şehitlerimizin Emaneti Olan Bayrak ve Vatan İçin Kutsal Nöbet Sırası Bizdedir' Dedi.

Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Bekir Bayram, terörle mücadelede pek çok er, astsubay, general, polis, diplomat ve öğretmeni şehit verdiklerini belirterek, "Onlar gerektiği için canlarını büyük Türk milleti için verdiler. Kahraman şehitlerimizin emaneti olan bayrak ve vatan için kutsal nöbet sırası bizdedir" dedi.

18 Mart Şehitler Günü nedeniyle basın açıklaması yapan Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Bekir Bayram, 18 Mart'ın Çanakkale'nin geçilemeyeceğinin, Türk milletinin esir edilemeyeceğinin, Türk vatanının parçalanamayacağının tüm dünyaya haykırıldığı gün olduğunu belirtti. 18 Mart'ın, dünyada Türk adının duyulduğu andan itibaren Türk bayrağının yeryüzünün her noktasına taşıyanların, üç kıtayı Türk yurdu haline getirenlerin, Türklük bedenlerini toprağa koydukları gün olduğunu kaydeden Bayram, "Şehitlerimiz, binlerce yıldan beri, Türk'ün milli varlığını sürdürmek için, vatan, millet, istiklal, hürriyet, insanlık ve barış ülküsü uğruna canlarını feda ettiler. Terörle mücadelede pek çok erimizi, astsubayımızı, generalimizi, polisimizi, diplomatımızı ve öğretmenimizi şehit verdik. Onlar gerektiği için canlarını büyük Türk milleti için verdiler. Kahraman şehitlerimizin emaneti olan bayrak ve vatan için kutsal nöbet sırası bizdedir. Aziz şehitlerimize layık olmanın bilinci içinde dimdik vazife başındayız. Ülkemizi bölmek isteyen, milletimizin huzuruna göz diken hainler, hangi maskeyi takarsanız takın, artık hainliğinizi gizleyemiyorsunuz"

(SY-AT-Y)

17.03.2007 16:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title