Haberler

17 yaşındaki TikTok fenomeni cinayet şüphelisi oldu: Annesi ve amcasını öldürdü

Güncelleme:

St. Petersburg'da yaşayan 17 yaşındaki TikTok fenomeni iddiaya göre sarhoşken önce tartıştığı amcasını bıçakladı sonra da annesini öldürdü.

Polis, Rusya'nın Krasnogvardeysky bölgesindeki beş katlı bir binada gerçekleşen bir cinayet ihbarı aldı. Olay yerine çağrılan polis ekibi, dairede vücudunda bıçak darbeleri olan bir erkeğin ve kadının cansız bedenini buldu.

İDDİAYA GÖRE ÖNCE AMCASINI BIÇAKLADI SONRA ANNESİNİ

Ölen kadının oğlu, erkeğin ise yeğeni olduğu belirtilen 17 yaşındaki TikTok fenomeninin cinayeti işlemiş olabileceği belirtildi. İddiaya göre sarhoş olduğu belirtilen genç erkek önce amcasını tartışma sırasında bıçakladı ve sonra da annesini öldürdü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Haberler

500

Yorumlar (6)

aga:

hapis de bol bol ceker tik tok mu ne hat ise bu kadar beyinsiz geri zekali insanlarin olmasi ne køtu biir sey nett olmasa sanal dunya da olmasa bu mallar ne yapacak ileride de

7
0
yanıtYanıtla
takipçi:

ne yapıyor da fenomen oluyor bunlar. nerde fenomen varsa piskopat , esrarkeş cahil . kuşun itin kedinin bile takipçisi var manyak mı bunlar anlamadık

7
0
yanıtYanıtla
Gayseri:

Ağa sanal işler boş işler. Ne kadar bi geleceği bi dünyası olmayan. Ap.tallar varsa. Kolay para kazanma peşinde

5
0
yanıtYanıtla
rezilliğin daniskası:

artık meslek sahibi ve okuyarak bir yere varabilmek çok çok uzaklarda. kolay yoldan para kazanma dönemindeyiz. şu an bütün sosyal medya uygulamaları ve fenomen olma yolları tamamen özentilikten ve aptalca hallere girerek oluyor. yazık cahil insan ortaya çıkmaya başladı böylece.

4
0
yanıtYanıtla
Akman:

Ismi ne fenomenin ?

2
1
yanıtYanıtla
ef:

medya maymunu desek daha iyi nerde şebek varsa kolay para kazanma peşinde

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title