Haberler

    17 Yaşındaki Kayıp Kızdan Kötü Haber! Cesedi Yurtta Çıktı

    ALMANYA'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaletinde yaşayan 17 yaşındaki bir genç kız, arkadaşına gideceğini söyleyerek evden ayrılmış, bir daha da kendisinden haber alınamamıştı.

    ALMANYA'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaletinde yaşayan 17 yaşındaki bir genç kız, arkadaşına gideceğini söyleyerek evden ayrılmış, bir daha da kendisinden haber alınamamıştı. Kızın ailesi de aradan iki gün geçtikten sonra polise kayıp başvurusu yaptı. Genç kızı bulmak için arama kurtarma çalışmalarına 150 polis ve 120 itfaiye eri katılmıştı. Dalgıçlar, genç kızı bulma umuduyla Sieglar Gölü'nde arama tarama çalışmaları başlatırken, polis köpekleri de aramalarda kullanıldı. İnsansız hava araçları da termal kameralarla ormanlık alanda havadan genç kızın izini sürdü.

    Aynı zamanda genç kızın sosyal medya hesaplarını da inceleyen polis, kaybolmadan önce Kenyalı bir mülteciyle tanıştığını belirledi. Mültecinin kaldığı yurdu basan polis, burada cesedi buldu. Polis, ölen genç kızın nereli olduğuyla ilgili bilgi vermezken, 19 yaşındaki Kenyalı katil zanlısı cezaevine kondu.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Ren Vestfalya Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title