Haberler

Besiciyi Öldüren Afgan Çobanın Savunması: Ahırda Tecavüz Etmek İstedi, Bıçakladım

Güncelleme:

Kayseri'de 55 yaşındaki besiciyi 36 yerinden bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki Afgan çoban, mahkemede kendisini "Bana ahırda tecavüz etmeye kalktı, bıçakladım." sözleriyle savundu.

Kayseri'de besici, 55 yaşındaki Rufan Demirci'yi 36 yerinden bıçaklayarak öldüren Afgan çoban 17 yaşındaki N.A., ilk duruşmada cinayeti itiraf ederken ahır sahibini kendisine tecavüz ettiği için öldürdüğünü söyledi.

CİNAYETİ SOĞUK KANLILIKLA ANLATTI

Olay, Pınarbaşı İlçesi Uzunyayla Şerefiye Köyü'nde geçen 25 Mart'ta meydana geldi. Yurda kaçak giren Afganistan vatandaşı N.A., ahır sahibi Rufan Demirci'yi 36 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayet suçundan 3'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan ve bugün görülmeye başlanan davada Ankara Sincan Çocuk Cezaevinden Sesli ve Görüntülü (SEGBİS) ile davaya katılan N.A işlediği cinayeti soğukkanlılıkla anlattı.

"AHIRDA TECAVÜZ ETMEK İSTEDİ"

N.A. tercüman eşliğinde verdiği savunmasında şöyle dedi:

Pınarbaşı İlçesi'ne geldiğimde Rufan Demirci beni çoban olarak işe aldı. 7 gün yanında çobanlık yaptığım Rufan Demirci bir gece beni uykudan kaldırarak bana tecavüz etti. Param olmadığı ve kimseyi tanıyamadığım için polise giderek şikayetçi olamadım. Olay günü koyunları yaydıktan sonra ahıra döndüğümde 'Koyunlardan biri eksik, seni öldüreceğim' dedi. Ben de bunun üzerine korktum ve çalışmayacağımı söyledim. Ahırda eline aldığı bıçakla bana tecavüz etmeye kalktı. Elindeki bıçağı hamle yaparak aldım ve defalarca sapladım. Ne kadar bıçak sapladığımı hatırlamıyorum. Serbest kalmak istiyorum.

"EVİMİZDE KENDİ ÇOCUĞUMUZ GİBİ BAKTIK"

Öldürülen adamın 20 yıllık eşi Rus vatandaşı Hahujevay Demirci ise ifadesinde, olayı görmediğini söyledi. Demirci, şüphelinin cinayetten 7 gün önce çoban olarak işe girdiğini anlatırken, şöyle dedi:

"Evin arkasındaki çoban odasında kalıyordu. Eşimle kavga veya tartışma içerisinde hiç girmediler. Türkçe bilmediği için çok fazla iletişim kuramıyorlardı. Evimizde kendi çocuğumuz gibi baktık. Mahkemede söylediği tecavüz iddiası yalandır en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum."

TECAVÜZ İDDİASININ TESPİTİ İÇİN ADLİ TIBBA GÖNDERİLDİ

Mahkeme heyeti tanıkların dinlenmesi ve genç çobanın tecavüze uğrayıp uğramadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na başvurulması için duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Afganistan Kayseri 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title