Haberler

17 Temmuz Pazartesi Spor Gündemi

BEŞİKTAŞSiyah-beyazlılar, ilk hazırlık maçında Hollanda 2.lig ekiplerinden Fortuna Sittard ile 3-3 berabere kaldı.

BEŞİKTAŞ

Siyah-beyazlılar, ilk hazırlık maçında Hollanda 2.lig ekiplerinden Fortuna Sittard ile 3-3 berabere kaldı.

GALATASARAY ZORA HAZIRLANIYOR

Perşembe günü Avrupa'da olmak ya da olmamak için ilk maçta 2-0 yenildiği Östersunds maçına hazırlanın Sarı-Kırmızılı takımın hazırlıkları devam edecek.

FENERBAHÇE DÖRDÜNCÜ HAZIRLIK MAÇINDA

20: 00 Sarı-lacivertliler, Athletic Bilbao ile hazırlık maçı oynayacak.

VAN PERSİE'YE KOCAMAN GÜVEN

Fenerbahçe'de tüm transfer çalışmaları forvet hattına yönelmişken Robin van Persie'nin gayretli çalışması teknik direktör Aykut Kocaman'nın takdirini kazanıyor. Sarı lacivertli takımda üçüncü sezonuna başlayacak Hollandalı yıldız geçen iki sezonda beklenen performansı sağlayamazken zaman zaman taraftarların da tepkisini çekmişti.

TRABZONSPOR'UN İLK ETAP KAMP ÇALIŞMALARI BİTTİ

Teknik Direktör Ersun Yanal, Bordo-mavili futbolculara 3 gün izin verdi. İkinci dönem çalışmaları 19 temmuz'da Slovakya'nın Samorin kentinde başlayacak.

A MİLLİ ERKEK BASKETBOL TAKIMI

10.30 Milliler, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda toplanarak hazırlıklarına başlayacak.

AVRUPA U20 ERKEKLER BASKETBOL ŞAMPİYONASI

19: 00 Fransa - Türkiye

CEDİ OSMAN'IN NBA YOLCULUĞU BAŞLADI

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers ile 3 yıllık anlaşma sağlayan Cedi Osman, ABD'ye gitti.

Geçtiğimiz hafta LeBron James'in de forma giydiği NBA ekibi Cleveland Cavaliers'a transfer olan Anadolu Efes'in 22 yaşındaki forveti, Türkiye'den ayrıldı. Chicago üzerinden Cleveland'a giden Cedi Osman'ın, yeni kulübüne basın önünde bugün akşam saatlerinde imza atması bekleniyor.

İŞİTME ENGELLİLER OLİMPİYATI YARIN BAŞLIYOR

Türkiye'nin ev sahipliğini yaptığı İşitme Engelliler Olimpiyatı rekor bir katılımla yarın Yeni Samsun Stadı'ndaki açılış töreni ile başlayacak.

KIRKPINAR'IN TOZUNU ATTI

Antalya Döşemealtı Belediyesi'nin güreşçisi İsmail Balaban iki gün boyunca ortaya koyduğu performans, izleyenleri adeta büyüledi. Çayırda birbirinden güç oyunları başarıyla yapan Balaban ayrıca minderdeymiş gibi oyundan oyuna geçerek son 20 yıldaki en hareketli güreşçi olarak tarih yazdı.

TOUR DE FRANCE'DA MOLA

Fransa Bisiklet tur'unda bugün dinlenme verildi. Bisikletçiler yarın 16 etap için pedal basacak.

FEDERER TARİH YAZDI

İsviçreli sporcu  8'nci kez ve en fazla Wimbledon şampiyonu olarak tarihe geçti. Federer ayrıca Wimbledon'da şampiyon olan en yaşlı tenisçi unvanını da kazandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cedi Osman Hollanda Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title