Haberler

17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali

Bu yıl 17'ncisi düzenlenen Mersin Uluslararası Müzik Festivali (MUMF) kapsamında, 19. Nevit Kodallı Korolar Şenliği gerçekleştirildi.

Bu yıl 17'ncisi düzenlenen Mersin Uluslararası Müzik Festivali (MUMF) kapsamında, 19. Nevit Kodallı Korolar Şenliği gerçekleştirildi.

Mersin Kültür Merkezi'nde düzenlenen 19. Nevit Kodallı Korolar Şenliğinin ilk gün konserinde çocuk koroları sahne aldı.

Türkiye'nin çok farklı bölgelerinden gelen korolara ev sahipliği yapan şenliğin Akdeniz Hanımeli Kelebeği seansında, Özel Toros Koleji Çocuk Korosu ile İlkokul Korosu, Akdeniz Boğaziçi Koleji Korosu ve Hüseyin Güvercin Ortaokul Çocuk Korosu yer aldı.

Çift Kuyruklu Paşa Kelebeği seansında da bugün MİP Çocuk Korosu, ODTÜ Geliştirme Vakfı 20. Yıl Korosu, Diyarbakır Ortadoğu Koleji Çocuk Grubu Korosu, Ziçev Mersin Ritim Korosu, Mersin Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi Korosu 17.00-19.00 saatleri arasında sahne alacak.

Sultan Kelebeği seansında da 20.00-22.00 saatleri arasında Mersin Oda Korosu, Ancora Öğretmenler Korosu, Çokfonik Korosu, İçel Sanat Kulubü Polifolk Korosu ve Mersin Polifonik Korolar Derneği Nevit Kodallı Yetişkinler Korosu izleyiciyle buluşacak.

19. Nevit Kodallı Korolar Şenliği iki gün boyunca Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen korolara ev sahipliği yapacak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Nevit Kodallı Akdeniz Türkiye Mersin Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title