Haberler

17 Evden 50 Bin YTL'lik Ziynet Eşyası Çaldı, Altınları Satmak İsterken Yakalandı

Eskişehir'de, 17 Evden Yaklaşık 50 Bin YTL Değerinde Ziynet Eşyası Çaldığı İddia Edilen Bir Kişi, Altınları Satmak İsterken Yakalandı.

Eskişehir'de, 17 evden yaklaşık 50 bin YTL değerinde ziynet eşyası çaldığı iddia edilen bir kişi, altınları satmak isterken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, son 3 ay içinde muhtelif semtlerdeki 17 ayrı evden değeri 50 bin YTL'ye yakın olan ziynet eşyası hırsızlığı ile ilgili polis ekipleri, araştırma başlattı. Sivil polisler, ikametlerden çalınan ziynet eşyalarının kuyumcularda satılabileceğini değerlendirerek, Kuyumcular Çarşısı'nda tertibat aldı. Bir süre sonra şüpheli E.Y. (25), bir miktar çalıntı ziynet eşyasını bahse konu yerde kuyumculara satmak isterken yakalanarak gözaltına alındı. Üzerinde bir ruhsatsız tabanca da ele geçirilen şahsın ikametinde yapılan arama neticesinde ise, bir miktar çalıntı ziynet eşyası daha bulunduğu bildirildi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan E.Y. "17 ayrı hırsızlık ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" suçlarından adliyeye sevk edildi.

(OÖ-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title