Haberler

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada "Asker kıyafetini giymiş o hainleri ise asla affetmeyeceğiz" dedi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada "Asker kıyafetini giymiş o hainleri ise asla affetmeyeceğiz" dedi.

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Emekli Astsubaylar Derneği Tokat İl Temsilcisi Rafet Gürüf ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Dernek İl Temsilcisi Rafet Gürüf, Başkan Eroğlu'na Dünya Astsubaylar Günün'de göstermiş olduğu incelik ve duyarlılık için teşekkür ederek, "Şehrimize yansıttığınız gençliğiniz ve emekleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu emekleriniz asla unutulmayacak" dedi.

Başkan Eroğlu, başta 15 Temmuz şehidi Astsubay Ömer Halisdemir ve bütün şehitlerimizi rahmet andıklarını ifade ederek, "Asker, Mehmetçiklerimizi bizim başımızın tacı, sizlerde bizlerin güvenliği için vatanın bölünmez bütünlüğü için ülkemizin değişik noktalarında görev alarak emekli oldunuz. Allah izin verdiği sürece hepimiz bu vatanın askerleriyiz. 15 Temmuz gibi zor bir süreçten geçtik. Özellikle Ömer Halisdemir sizlerin bir meslektaşı ama bugün hepimizin birer evladı ve kardeşi. Bu duruş tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkiledi. Ömer Halisdemir ismi çocuklarımıza isim olarak verilmeye başlandı ve bu isim yaşatılmaya devam edecek. Asker kıyafetini giymiş o hainleri ise asla affetmeyeceğiz. Bu ordu bizim, bugün Mehmetçiğimizi askerimizi hepimiz seviyoruz. Biriz ve beraberiz, Allah'ın izni ile bu daim olacaktır. Bugün içerideki ve dışarıdaki bütün hainlere karşı Türk askeri var. Şehitler tepesi boş kalmıyor, kalmayacakta. Allah'ın izni ile bu al bayrağın altında bir ve beraberce yaşamaya devam edeceğiz. Bugüne kadar bu ülke için vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyor, Dünya Astsubaylar Gününüzü bir kez daha kutluyorum" diye konuştu.

Başkan Eroğlu, ayrıca Emekli Astsubaylar Derneği Tokat İl Temsilcisi Rafet Gürüf tarafından kendisine hediye edilen Türk Bayrağını öperek teslim aldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eyüp Eroğlu Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title