Haberler

17. Akdeniz Oyunları

17. Akdeniz Oyunları'nda teniste tek bayanlarda Çağla Büyükakçay, tek erkeklerde ise Marsel İlhan bir üst tura yükseldi.

Tek bayanlarda Çağla Büyükakçay, Yunanistan'dan Despoina Papamichail'i 6-1 ve 6-3'lük setlerle 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Tek erkeklerde ise Marsel İlhan, Sloven rakibi Tomislav Ternar'ı 6-7, 6-1 ve 6-3'lük setlerle 2-1 mağlup ederek çeyrek finale kaldı.

Marsel İlhan yarı finalde yarın Libya'dan Faairs Ghasya ile karşılaşacak.

Tek bayanlar çeyrek finalinde İtalya'dan Federica Di Sarra'ya 6-1 ve 6-4'lük setlerle 2-0 mağlup olan Pemra Özgen, oyunlara veda etti.

Tek bayanlarda İspanyol Sara Sorribes Tormo yarı finale, Slovenya'dan Manca Pislak ise çeyrek finale çıktı.

Tek erkeklerde Libya'dan Faaris Ghasya, Tunus'tan Mohamed Haythem Abid çeyrek finale, Tunus'tan Malek Jaziri de yarı finale yükseldi.

Çiftlerde bayanlarda İspanyol Andrea Lazaro Garcia ve Sara Sorribes Tormo ikilisi, erkeklerde ise İspanyol Albert Alcaraz Ivorra ile David Perez Sanz ve Tunuslu Mohamed Haythem Abid ile Malek Jaziri yarı finale çıkma başarısı gösterdi. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Çağla Büyükakçay Marsel İlhan Yunanistan Akdeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title