Haberler

17 Adaydan 16'sı Başardı

Erzurum Masa Tenisi Hakemliğinde büyük başarı elde etti.

Erzurum Masa Tenisi Hakemliğinde büyük başarı elde etti. Masa Tenisi Federasyonu'nun açmış olduğu ulusal hakemlik sınavına katılan 17 hakemden 16'sı başarılı oldu.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün talebi ile Masa Tenisi Federasyonu'nun açmış olduğu ulusal hakemlik kursu sonunda sınav düzenlendi. Bu sınavlarda Erzurum büyük bir başarıya imza attı.

26 Ekim 2013 tarihinde yapılan Masa Tenisi Ulusal Hakemlik Sınavı'na Erzurum'dan 17 hakem katıldı. Bu sınavı 16 hakem kazanarak ulusal hakem olmaya hak kazandı. Masa Tenisi Erzurum İl Temsilcisi Ali Durmuş, Türkiye geneli en yüksek kazanma oranı ile Erzurum'un birinci olduğunun altını çizerek, "Erzurum ulusal hakemlik sınavlarında 1.olmuştur. Hakemlerimiz bu sınavlara çok ciddi bir şekilde hazırlanarak başarılı oldu" dedi. 16 masa tenisi hakeminin bundan sonra daha da başarılı olacaklarına inandığını belirten Durmuş, şimdiden ulusal hakem olan hakemleri tebrik etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Durmuş Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title