Haberler

16 Yıldır Sürdürdüğü Voleybol İl Temsilciliği Görevini Bıraktı

Tokat'ta, 1991 Yılından Bugüne Voleybol İl Temsilciği Görevini Sürdüren Erman Asal, Ankara'ya Taşınmasından Dolayı Görevi Bırakmak Zorunda Kaldığını Açıkladı. Tokat'ta, 16 Yıllık Süreçte Voleybol Adına Önemli Gelişmeler Yaşandığını İfade Eden Asal, Bu Süreçte Üzerine Düşeni En İyi Şekilde Yapmaya Gayret Gösterdiğini Söyledi. Huzurlu Bir Şekilde Tokat'tan Ayrıldığını İfade Eden Asal, "1991 Yıl...

Tokat'ta, 1991 yılından bugüne Voleybol İl Temsilciği görevini sürdüren Erman Asal, Ankara'ya taşınmasından dolayı görevi bırakmak zorunda kaldığını açıkladı. Tokat'ta, 16 yıllık süreçte voleybol adına önemli gelişmeler yaşandığını ifade eden Asal, bu süreçte üzerine düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdiğini söyledi. Huzurlu bir şekilde Tokat'tan ayrıldığını ifade eden Asal, "1991 yılından bu yana yürütmekte olduğum Voleybol İl Temsilciği görevimden Ankara iline zaruri bir nedenle taşınmamızdan dolayı affımı istemekteyim. Bu zaman dilimi içerisinde görevimi layıkıyla gönül huzur ve rahatlığı ile ifa ettiğimi söylemek de bana ayrıca keyif vermektedir. Zira dönülüp 1991 öncesine bakıldığında ve bugünle kıyaslandığında, ilimizde voleybol adına çok güzel şeyler olduğu kesinlikle inkar edilemez bir gerçektir. İşte bunun içindir ki keyif almaktayım ve gönül rahatlığı içerisinde çok sevdiğim ilimden, voleybol hakemi arkadaşlarımdan ve siz voleybol camiasından ayrılıyorum" dedi.

(Nİ-SA)

20.11.2007 18:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title