Haberler

16 Yaşındaki Kızla 3 Senedir Beraber Olduğu Ortaya Çıkan Belediye Başkanı Tutuklandı

Güncelleme:

İngiltere'nin Godalmilg şehrinin Belediye Başkanı Simon Thornton, 16 yaşındaki kız çocuğu ile 3 senedir süren beraberliğinin ortaya çıkması üzerine tutuklandı.

İngiltere'nin eski Godalming Belediye Başkanı, küçük yaştaki kız çocuğu ile birlikte olmak suçundan tutuklandı. 46 yaşındaki Simon Thornton, 20'den fazla cinsel suç ile suçlanıyor.

"SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ"

16 Yaşındaki Kızla 3 Senedir Beraber Olan Belediye Başkanı Tutuklandı: Eşiyle Aynı Yatağa Yatırmış

Surrey kasabasındaki bir kasapta tutuklanan Thornton polislere, "Benim Godalming Belediye Başkanı olduğumu biliyor musunuz?" diye sordu. Thornton'ın şimdi 16 yaşında olan çocuk ile 3 senedir birlikte olduğu ve cinsel ilişki yaşadığı açıklanırken aynı zamanda evinde pek çok cinsel içerikli uygunsuz materyal de ele geçirildi.

PEK ÇOK FARKLI YERDE BERABER OLMUŞ

16 Yaşındaki Kızla 3 Senedir Beraber Olan Belediye Başkanı Tutuklandı: Eşiyle Aynı Yatağa Yatırmış

16 yaşındaki kurban, kendisine yapılanları bildirmek ve hayatında yarattığı etkiyi ayrıntılarıyla anlatmak için gösterdiği cesaretten dolayı övgü topladı.

Thornton'ın kızı, 13 yaşından itibaren kendi evinde, ofisinde, ormanlık alanda ve minibüsünde hedef aldığı açıklandı.

EŞİ İLE AYNI YATAĞA SOKMUŞ

Eski belediye başkanının durumu normelleştirmek için genç kızı evine getirip eşi ile aynı yatağı paylaştırdığı ve üçlünün zaman zaman beraber uyuduğu öğrenildi.

Depresyonda olan genç kızın şimdi kendini tecrit ettiği öğrenilirken, eski başkana 9 yıl hapis cezası isteyen hakim, "Bu, onun savunmasızlığını sömürdüğün için" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

ısparta lı.:

ingilizden daha ne beklersin gercekleri görmek için tayland ve filipinlere gidiniz her türlü sapık ingilizlerin toplandı yerdir .

67
3
yanıtYanıtla
ASLI:

SAPIĞIN DİNİ DİLİ IRKI YOK MALESEF. . .

59
6
yanıtYanıtla
polis:

sadece bizim ülkemizde olmuyor demekki bu tür olaylar. . . . insanoğlunun yaradılışında var heralde? bunun dinle mezheple ırkla alakası yokmuş demekki

28
9
yanıtYanıtla
adem büyük:

yaşı 13 mü 16 mı önce haberi doğru verin

6
28
yanıtYanıtla
camcı:

yaşı 13 müş 3 senedir beraberlermiş yaşı suan 16 anladınmı

yanıt20
yanıt2
Sapıksavar:

Bence doğru haber oku. İyi oku. anlyarak oku.

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

MİDEM BULANDI

27
5
yanıtYanıtla
ingiliz mangası:

İngiltereye hayranım

7
21
yanıtYanıtla
UK.Magandas:

nıye la. . orada sapuk var diye mü. .

yanıt4
yanıt2
Suat Deniz:

Taciz en yüksek cezayı, tecavüz kesinlikle idamı gerektirir.

20
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title