Haberler

16. Sabancı Uluslararası Tiyatro Festivali

Seyhan Nehri'nde, tarihi Taşköprü önünde, "Fly Board" gösterisi düzenlendi.

Bu yıl 16'ncısı gerçekleştirilen Devlet Tiyatroları Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali kapsamında "Fly Board" gösterisi düzenlendi.

Seyhan Nehri'nde, tarihi Taşköprü önünde gerçekleştirilen etkinlikte "Fly Board" sporcusu Ali Komşusu, su üzerinde çeşitli hareketler yaparak vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Etkinlik çerçevesinde, Taşköprü üzerinde resim ve fotoğraf sergisi ile dans gösterisi de sunuldu.

Gazetecilere açıklamada bulunan Adana Devlet Tiyatrosu Müdürü Gökhan Doğan, "Fly Board" gösterisinin festival kapsamında Adana'da ilk defa gerçekleştirildiğini söyledi.

Doğan, etkinliğin Taşköprü ve Seyhan Nehri'nin güzelliklerini göstermek için düzenlendiğini ifade ederek, "15-16 Mayıs'a kadar etkinliklerimiz sürecek. Taşköprü'den Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'ne kadar meşalelerimizle kortej yürüyüşümüz olacak" dedi.

Doğan, Komşusu'nun Avrupa ve Asya'da tanındığını, çeşitli organizasyonlarda birinciliklerinin bulunduğunu sözlerine ekledi. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Hacı Ömer Sabancı Taşköprü Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title