Haberler

16 saattir kar ve tipi nedeniyle kapalı olan yolda sürücüler dinlenme tesislerinde bekliyor

Güncelleme:

16 saattir kar ve tipi nedeniyle kapalı olan yolda sürücüler dinlenme tesislerinde bekliyor Antalya-Konya karayolu kar sebebiyle 16 saattir kapalı.

16 saattir kar ve tipi nedeniyle kapalı olan yolda sürücüler dinlenme tesislerinde bekliyor

Antalya- Konya karayolu kar sebebiyle 16 saattir kapalı.

Tipinin etkili olduğu bölgede kar kalınlığının yer yer 1 metreyi aştığı bölgede araç bırakılmıyor

Araçların dinlenme tesislerinde bekleyişleri sürüyor

ANTALYA - Antalya'nın Akseki ilçesi ile Konya'nın Seydişehir ilçesi arasındaki bin 825 rakımlı Alacabel mevkiinde dün akşam saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Antalya-Konya yolu dün saat 18.00 sıralarında ulaşıma kapandı. Sürücülerin ve yolcuların dinlenme tesislerinde bekleyişleri sürüyor.

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki Seydişehir karayolu bin 825 metre rakımlı Alacabel'de kar ve tipi nedeni ile kapanan yolda yüzlerce araç Akseki kavşağında ve dinlenme tesislerinde beklerken, Akseki Bölge Trafik ekipleri Akseki kavşağında araçları trafiğe salmayarak dinlenme tesislerine yönlendiriyor. Akseki kavşağında ise yüzlerce araç yolun açılmasını beklerken, birçok araç sürücüsü ise geri döndü. Alacabel'de yaklaşık bir kilometrelik alanda tipinin etkili olması ve görüş mesafesinin sıfır noktasına kadar inmesi nedeni ile karayolları ekiplerinin açtığı yol tekrar kapanıyor. Ekiplerin tuzlama ve yol kar kürüme çalışmaları devam ediyor. Bölgede yer yer kar kalınlığı 50 santim ile bin 825 metre rakımlı Alacabel'de ise yer yer bir metreyi aştı. Sürücüler ve yolcular dünden buyana yönlendirildikleri dinlenme tesislerinde beklerken bazı araçlar ise geri döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Seydişehir Antalya Konya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title