Haberler

16 Mayıs Salı Spor Gündemi

SÜPER LİG'DE SON 270 DAKİKABursaspor virajını, zorlanmasına rağmen üç puanla dönen Beşiktaş, bu hafta Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

SÜPER LİG'DE SON 270 DAKİKA

Bursaspor virajını, zorlanmasına rağmen üç puanla dönen Beşiktaş, bu hafta Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Başakşehir ise deplasmandaTrabzonspor karşısında galibiyet kovalayacak. 32'inci haftadan sonra şampiyonluk yarışı kızışacağa benziyor.

GÜNEŞ, "CENK KRAL OLABİLİRDİ"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Cenk Tosun kral olabilirdi. Ancak şansız haftalar geçirdi" dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü, hakem kararlarının bir standardı olması gerektiğinin altını çizdi.

ÜMRANİYE'DE ŞAMPİYONLUK TEZAHÜRATI

Bursaspor'u deplasmanda yenerek Başakşehir'le arasındaki puan fakını yeniden 2 puana çıkartan Beşiktaş kafilesini gece yarısı taraftarlar karşıladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde, Beşiktaş otobüsü "Şampiyon sesleri" ve meşale yakılarak karşılandı.

ATİBA TOPARLANAMADI

Beşiktaş'ın orta sahadaki rekortmen futbolcusu Atiba, Bursaspor karşısında iyi bir perfromans ortaya koyamadı. Atiba'nın, Kasımpaşa karşısında ilkonbire girme şansı hafta içinde yapacağı çalışmada göstereceği çıkışa bağlı olacak.

BURSASPOR'A CEZA KAPIDA

Beşiktaş maçında sahaya yabancı madde yağdıran ve daha sonra maçın durmasına neden olan taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle Yeşil-Beyazlı kulübün bugün PFDK'na sevk edimlmesi bekleniyor.

BURSA'DA, BEŞİKTAŞ TARAFTARLARINA TAŞLI SALDIRI

Bursaspor - Beşiktaş maçının ardından Siyah-Beyazlı taraftarlara, stadyum çevresinde ve İstanbul Otobanı girişinde taşlı saldırı düzenlendi. Taşlı saldırının ardından otobüslerden inen siyah-beyazlı taraftarlara, polis ekipleri müdahale etti. Beşiktaş taraftarları daha sonra polis eskortluğunda kentten ayrıldı.

DÜNYA ŞAMPİYONU VAKIFBANK'I KİMSE KARŞILAMADI, SADECE DHA VARDI

VakıfBank İstanbul'a geldi. Havalimanında 2.'inci kez Dünya Şampiyonu olan kafileyi hiç kimsenin karşılamaması nedeniyle, şampiyon takım buruk bir biçimde dağıldı. Sadece Doğan Haber Ajansı kameraları şampiyon takım ile röportaj yaptı.

THY EUROLEAGUE FİNAL-FOUR'A DOĞRU

10.30 Euroleague Basketball ile SEK arasında sponsorluk anlaşması imzalanacak. Törene Euroleague Basketball CEO'su Jordi Bertomeu da katılacak.

FENERBAHÇE

-Kupadaki M.Başakşehir maçı hazırlıkları tamamlanacak

GALATASARAY

-Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürecek

U17 MİLLİ FUTBOL TAKIMI

18.45 UEFA Avrupa Şampiyonası yarı finalinde Türkiye-İngiltere ile karşı karşıya gelecek (Zapresic Stadyumu)

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA İLK FİNALİST BELLİ OLUYOR

20.45 Atiker Konyaspor-Kasımpaşa (ilk maç 2-3)

TFF 2. LİG PLAY-OFF YARI FİNAL MAÇLARI

16.00 Gümüşhane-Kastamonu

16.00 Amedspor-Erzurumspor

PFDK KARARLARI AÇIKLANACAK

İSLAMİ DAYANIŞMA OYUNLARI

-Bakü'de düzenlenen oyunlarda atletizm müsabakaları başlayacak.

Atıcılık, boks, halter, sutopu, tekvando ve yüzme müsabakaları devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir Bursaspor Kasımpaşa Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title