Haberler

16 Kişi Gözaltına Alındı

Gaziantep'te, 300 polisle PKK operasyonu (2)16 KİŞİ GÖZALTINA ALINDIGaziantep Valiliği, terör örgütü PKK'ya yönelik çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 16 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Gaziantep'te, 300 polisle PKK operasyonu (2)

16 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Gaziantep Valiliği, terör örgütü PKK'ya yönelik çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 16 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Drone de kullanılan operasyonda; 6 tabanca, 1 tüfek, 2 pala, çok sayıda mermi ve örgütsel dökümanın da ele geçirildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nce PKKKCK terör örgütü adına eylem ve faaliyette bulunan 19 şüphelinin yakalanmasına yönelik drone aracı ile havadan görüntü almak suretiyle, TOMA, Ural, Shortland gibi zırhlı ekip araçları ve Terörle Mücadele, Özel Hareket, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü görevlilerinin bulunduğu toplam 250 personelin katılımı ile eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir. Operasyon kapsamında; sosyal paylaşım siteleri, PKKKCK terör örgütü güdümünde faaliyet yürüten basın-yayın organları vasıtasıyla, iş yerlerinin kepenk kapatarak halkın sokağa dökülmesi ve başkaldırı tarzı kanunsuz gösteriler düzenlenmesi yönündeki sözde örgüt yöneticileri talimatları doğrultusunda Gaziantep ilinde kepenk kapatmak suretiyle eylem ve faaliyette bulunduğu tespit edilen 16 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yapılan aramalarda ise 5 tabanca ve çok sayıda mermi, 1 kuru sıkı tabanca, 1 av tüfeği, 2 pala tabir edilen bıçak, çok sayıda PKKKCK terör örgütü içerikli kitap, dergi, fotoğraf, bez parçaları ve örgütsel dokümanlar ile elektronik cihazlar elde edilmiştir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Gaziantep Valiliği PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title