Haberler

16 Ekim'de MasterChef Türkiye'ye Kim Veda Etti?

Herkesin merakla takip ettiği MasterChef Türkiye'den elenen isim belli oldu. Peki dün akşam Murat, Eslem, Atakan ve Doruk'un eleme potasında olduğu yarışmaya kim veda etti?

Masterchef`te hırs rekabet her geçen gün daha da artıyor. Kıran kırana geçen mücadeleler izleyiciyi ekran karşısına kilitledi. Eleme potasına giren Atakan, Eslem, Murat ve Doruk'un kıyasıya yarıştığı son bölümde yarışmaya veda eden isim Atakan oldu.

YARIŞMAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'de kim elendi sorusu sevilen programın takipçileri tarafından araştırılmaya başladı. Her hafta pazartesi ve salı akşamı yeni bölümleriyle ekranlara gelen MasterChef'te eleme adayları Murat, Doruk, Atakan ve Eslem olmuştu. Final etabında en kötü yemek pişiren yarışmacılardan biri yarışmaya veda etti. Bu hafta yarışmaya veda eden isim, yarışa sonradan katılan Atakan oldu.

16 Ekim'de MasterChef Türkiye'ye Kim Veda Etti?

KIYASIYA REKABET DEVAM EDİYOR

Yarışmanın pazartesi günü yayınlanan bölümünde mavi takım yarışı kazanırken, dün akşam yayınlanan bölümde kırmızı takım kazandı. Kırmızı takımın yarıştığı dokunulmazlık oyununda ise mavi takım yarışmacılarının belirledikleri yemekleri kırmızı takımdan seçtikleri arkadaşları yaptı.

16 Ekim'de MasterChef Türkiye'ye Kim Veda Etti?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

boş TV8:

türkiye masterchef hepsi çoluk çocuk ve de reytingi olmayanlar eleniyor hep

6
2
yanıtYanıtla
Kadir:

Masterchef Avustralya bir seyredin ne kavga var ne gürültü herkes birbirine destek veriyor aslan bağıran göremezsin neden bizim milleti böyle yansıtmaya çalışıyorlar anlamıyorum bir reyting ugruna bu kanalların türk milletini aşağılamaktan başka birşeyi yok izlemeyin derim tabiki siz bilirsiniz

7
0
yanıtYanıtla
ismilazımdeğil:

güle güle izmirli

2
1
yanıtYanıtla
Acuun:

Bu kadar rezil bir program gòrmedim.reyting icin .acun zaten tùrk halkina bòyle saygisizca programlar sunuyor ..

1
2
yanıtYanıtla
Alpay:

Herkes mi seyrediyormuş? Sadece bir reklamını görmüştüm, hepsi birbirine bağırıyordu, şarlatanlığın, hokkabazlığın haddi hesabı yoktu. Böyle rezil programları Rtük yasaklamalı bence.

1
2
yanıtYanıtla
90''S:

REYYYYYYTİİİNNNNGGGGGG

3
0
yanıtYanıtla
MURAT FANS:

MURAT ADAMIN DİBİDİR. BİLGİSİNDE VE TECRÜBESİNDE RAKİBİ YOK. TROLL KİNG MURAT

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title