Haberler

16 Çocuk İçin Toplu Sünnet Töreni

16 çocuk için toplu sünnet töreniBALIKESİR - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Aktif Sosyal Tüm Engelli Dostları Grubu tarafından organize edilen toplu sünnet töreni ilgi gördü.

16 çocuk için toplu sünnet töreni

BALIKESİR - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Aktif Sosyal Tüm Engelli Dostları Grubu tarafından organize edilen toplu sünnet töreni ilgi gördü.

Namık Tuncel ile eşi Alman uyruklu eşi Sandy Tuncel tarafından organize edilen sünnet organizasyonunda 16 minik erkekliğe ilk adımını attı.

Ayvalık halkı başta olmak üzere Ayvalık Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşen organizasyonda; 16 çocuk davul-zurna eşliğinde gezdirildikten sonra Ayvalık, Burhaniye ve Edremit Devlet Hastaneleri'nde hijyen koşullarda sünnet ettirildi.

Bu işlemin ardından 1 hafta sonra Ayvalık Belediyesi'ne ait İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde görkemli bir eğlence organize edildi.

Davetlilere; tavuklu pilav, meyve suyu, höşmerim ve pasta ikramlarının yapıldığı sünnet düğününde, Ayvalıklı Piyanist Murat ile sahne performansıyla gönüllerde taht kuran yakışıklı sanatçı Özgür Özgül gönüllü olarak ücretsiz sahne aldı.

Organizasyonun altından eşiyle birlikte başarıyla kalkan ASTED'in Genel Koordinatörü Namık Tuncel, düzenledikleri organizasyona destek veren herkese teşekkür etti.

Sünnet olan her çocukla hassasiyetle ilgilendiklerini anlatan Namık Tuncel, "Sünnet organizayoumuza katılan dar gelirli ailelerin çocuklarına moral olması için organizasyonumuzu; Havran'da Koca Seyit Anıtı, Burhaniye'de Ören Plajları, Dikili'deki Aşıklar Şelalesi, Edremit'teki Hasanboğuldu Mesire alanlarında gezdirdik. Çocuklarımızın sünnet sonrasındaki durumlarını öğrenmek için her çocuğumuzu ayrı ayrı evlerinde ziyaret ederek sağlık durumlarını yakında takip ettik ve onlara çeşitli hediyeler de verdik. Çocuklarımızı sünnet kıyafetleri için özel olarak İzmir'e götürdük. Tüm bunları yaparken çocuklarımızın ekonomik durumları sıkıntılı olan aileleriyle aramızda çok güzel dostluklar oluştu. Onların hayır dualarını almak bizim için çok ayrı bir anlam teşkil ediyor. Başta Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burhaniye Balıkesir Ayvalık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title