Haberler

16 Aylık Bebeği Annesinin Kaçırdığı Belirlendi

16 aylık bebeği annesinin kaçırdığı belirlendiANTALYA - Antalya'da 16 aylık bebeği annesinin Kırgızistan'a kaçırdığı belirlendi.

16 aylık bebeği annesinin kaçırdığı belirlendi

ANTALYA - Antalya'da 16 aylık bebeği annesinin Kırgızistan'a kaçırdığı belirlendi.

Aksu'nun Güzelyurt Mahallesi'nde oturan 58 yaşındaki Osman Şeker, 2 yıl önce evlendiği Kırgızistan asıllı Anara T. ile olan 16 aylık çocukları Yiğit Efe Şeker'i eşinin kaçırdığını iddia ederek savcılığa ve polise şikayetçi olmuştu. Olayla ilgili inceleme başlatan Antalya il Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri Anara T. 'nın 31 Ekim'de İstanbul Sabiha Gökçen (Kurtköy) Havalimanından Kırgızistan Cumhuriyetine 2016 doğumlu Erzhan T. ile birlikte çıkış yaptığını belirledi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Osman Şeker isimli şahsın çocuğunun kaçırılması ve alıkonulması ile ilgili 31 Ekim günü Aksu Polis Merkezi Amirliğine müracaat ederek, Isparta Eğirdir nüfusuna kayıtlı 2016 doğumlu oğlu Yiğit Efe Şeker'in öz annesi Kırgız Cumhuriyeti vatandaşı Anara T. tarafından bilinmeyen bir yere götürüldüğünü beyan ettiği anlaşılmıştır. Konu ile ilgili yapılan araştırmada, Anara T.'nın 31 Ekim günü İstanbul Sabiha Gökçen (Kurtköy) Havalimanından Kırgızistan Cumhuriyetine oğlu olduğu değerlendirilen 2016 doğumlu Erzhan T. ile birlikte çıkış yaptığı tespit edilmiştir. Tüm birimlerimizce koordineli bir şekilde arama ve yakalama çalışmalarımız devam etmektedir.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Güzelyurt Mahallesi Kırgızistan Osman Şeker Antalya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title