Haberler

150 Çifte Sevgililer Günü Hediyesi

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde, "14 Şubat Sevgililer Günü" Dolayısıyla, Birlikte Yaşayıp Nikahı Olmayan 150 Çiftin Resmi Nikahı Kıyıldı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, "14 Şubat Sevgililer Günü" dolayısıyla, birlikte yaşayıp nikahı olmayan 150 çiftin resmi nikahı kıyıldı.

Özel bir düğün salonunda düzenlenen törende, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ın nikahlarını kıydığı Nusret Çalışkan ile Songül Baldemir'in nikah şahitliğini Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve türkücü Latif Doğan yaptı.

İlk çiftin nikah işleminin ardından Kaymakam Hersanlıoğlu, ev kurmada kadının rolüne değinerek, evlilik cüzdanını gelin Songül Baldemir'e verdi. Belediye Başkanı Ali Murat Bucak da toplumun temelini ailenin oluşturduğuna dikkati çekti.

Latif Doğan'ın konseriyle devam eden nikah töreninde Kaymakam Hersanlıoğlu ve Belediye Başkanı Bucak, çiftlerle birlikte bir süre halay çekti.

Tüm masrafları belediye tarafından karşılanarak nikahları kıyılan çiftler, böyle bir törenden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı ve Kaymakam'a teşekkür etti.

Bu arada bazı çiftlerin nikah törenine yanlarında çocuklarıyla geldiği görüldü.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title