Haberler

15 Yaşındaki Kızı Erkeklere Pazarladıkları İddia Edilen 4 Kişi Daha Tutuklandı

Çorum'da 10 Gün Önce Yetiştirme Yurdundan Kaçarak Çorum'a Gelen A.k. İsimli 15 Yaşındaki Kızı, Erkeklere Pazarladığı Gerekçesi ile Tutuklanan 3 Kişinin Ardından Bugünde Adliyeye Sevk Edilen 8 Zanlıdan 4'ü Daha Çıkarıldığı Mahkeme Tarafından Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Çorum'da 10 gün önce yetiştirme yurdundan kaçarak Çorum'a gelen A.K. isimli 15 yaşındaki kızı, erkeklere pazarladığı gerekçesi ile tutuklanan 3 kişinin ardından bugünde adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan 4'ü daha çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili savcılıkta ilk ifadelerinin alınmasının ardından tutuklanmak üzere sevk edildikleri mahkeme tarafından H.B., E.Ö. ve S.Ö. tutuklanırken, İ.K. ile S.K. isimli kişiler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakmıştı. Alınan bilgiye göre, A.K. isimli genç kız ise kayıplara karışmıştı. Olayın peşini bırakmayan Çorum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ile Çocuk Şubesi ekipleri, yaptıkları titiz çalışmalar sonrasında kayıp olan A.K.'yi yakaladı. Çocuk şubesine götürülen A.K.'nin

verdiği bilgiler doğrultusunda kendisini erkeklere pazarladığı iddia edilen B.Ş., M.Ç., O.Ç., İ.K., S.K., G.B., Y.Ş. ve Ç.T. isimli kişiler gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 8 kişiden B.Ş., V.Ç., İ.K. ve bayan zanlı S.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Son tutuklananlarla birlikte A.K.'yi erkeklere pazarladığı iddiası ile tutuklananların sayısı 7'ye çıktı.

(ES-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title