Haberler

15 yaşındaki Emirhan, bütün hainlere seslendi: "Bu vatanı bölemeyeceksiniz"

Güncelleme:

15 yaşındaki Emirhan, bütün hainlere seslendi: "Bu vatanı bölemeyeceksiniz" Kırıkkale'de 'demokrasi nöbetleri' başladı Kırıkkale'de "demokrasi nöbeti" tutan 15 yaşındaki Emirhan, "bütün hainlere sesleniyorum" diyerek, "Bu vatanı bölemeyeceksiniz.

15 yaşındaki Emirhan, bütün hainlere seslendi: "Bu vatanı bölemeyeceksiniz"

Kırıkkale'de 'demokrasi nöbetleri' başladı

KIRIKKALE - Kırıkkale'de "demokrasi nöbeti" tutan 15 yaşındaki Emirhan, "bütün hainlere sesleniyorum" diyerek, "Bu vatanı bölemeyeceksiniz. Bayrağı asla indiremezsiniz" ifadesini kullandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişiminin 5'inci yıl dönümünde, Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda "demokrasi nöbeti" tutulmaya başlandı. Kırıkkaleli vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla meydanları doldurdu. Kırıkkale Belediyesi Mehter Takımı da marşlar seslendirdi. Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve il protokolü vatandaşlarla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Millete Sesleniş" konuşmasını dev ekrandan izledi.

"Bu vatanı bölemeyeceksiniz"

Bütün hainlere seslenen Emirhan Sağkol (15), "Bütün hainlere sesleniyorum buradan. Bu vatanı bölemeyeceksiniz. Bu şanlı bayrağı asla indiremezsiniz. Çünkü arkasında gençler vardır. Arkasında bütün Türkiye vardır. Arkasında bütün Müslümanlar vardır. Bu vatanı bölemezsiniz" dedi.

"Elimizden gelen gayreti gösterdik"

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu, "2016 yılı 15 Temmuz'u Türk demokrasi tarihinin en karanlık gecesi, bizler ülkücü camia olarak genel başkanımızın talimatlarıyla illerde il başkanlarımız, ilçelerde ilçe başkanlarımız, devletimizin bütün organlarını korumak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Ülkücü milliyetçi camianın şerefli mensuplarıyla beraber dün olduğu gibi bugünde yarında bu emperyalist güçler karşılarında bizleri bulacaklardır" diye konuştu.

Durmuş Köstekli ise, "Tarih boyunca kimse bizi yenemedi, bundan sonrada bizi kimse ezemez. Dimdik duracağız böyle" ifadesini kullandı.

Bu vatana canının kurban olduğunu ifade eden Veysel Bulut "Düşman görsün çatlasın. Hainler görsün çatlasın. Hiç kimse kendini bir şey zannetmesin. Bu vatana canımız kurban. Allah kimseye zeval vermesin" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Cumhuriyet Meydanı 15 Temmuz Kırıkkale Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title