Haberler

63 Yaşındaki Sapık, Erkek Çocuğa 15 TL Vererek Çamlık Alanda Soyup İstismar Etti

Güncelleme:

Kayseri'de 63 yaşındaki adam, 12 yaşındaki çocuğu odun kırma bahanesiyle çamlık alana götürüp soyarak cinsel istismarda bulundu. Çocuğa 15 TL vererek kandıran yaşlı sapığa 13,5 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri'de 63 yaşındaki adam, 12 yaşındaki erkek çocuğunu okul çıkışında alıp odun kırma bahanesiyle çamlık alana götürerek soyup cinsel istismarda bulundu. Çocuğa 15 TL verip kimseye söylememesi için tembihleyen adam, çocuğun ailesi duyunca yakalandı. Yargılanan 63 yaşındaki sanığa 13 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verildi.

KÜÇÜK ÇOCUĞU ALIP ÇAMLIK ALANDA SOYARAK İSTİSMAR ETTİ

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde 2017 yılı yaz aylarında farklı günlerde meydana gelen olayda 12 yaşındaki A.E.'yi okul çıkışında alan 63 yaşındaki M.A. çamlık alana götürerek, çocuğun ve kendisinin alt giysilerini çıkarıp cinsel istismarda bulundu.

ÇOCUĞA KİMSEYE SÖYLEMEMESİ İÇİN PARA VERDİ

Çocuğu kimseye söylememesi için para verse de A.E.'nin bir arkadaşı bu durumu görünce olay ortaya çıktı. Ailenin ihbarı üzerine gözaltına alınan M.A. tutuklanarak ceza evine gönderildi.

KÜÇÜK ÇOCUK: ODUN KIRMA BAHANESİYLE 5, 10 TL VERDİ

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık M.A.(63) ile mağdur A.E.(12) ve babası F.E. ile avukatları hazır bulundu.

Pedagog eşliğinde ifadesi alınan mağdur erkek çocuk A.E. "Beni okuldan alıp odun kırma bahanesiyle çamlık alana götürdü. Orada bana cinsel istismarda bulundu. Bir keresinde 5 TL, diğerinde 10 TL vererek kimseye söylemem gerektiğini tembihledi. Bir seferinde arkadaşım gördü" diye konuştu.

TAHLİYESİNİ İSTEYEN YAŞLI SAPIK: TÖVBE HAŞA

Üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyen 63 yaşındaki tutuklu sanık M.A. ise "Tövbe haşa, ben böyle bir şey yapmadım. Suçsuzum, beraatımı ve tahliyemi istiyorum" dedi.

MAHKEME 13,5 YIL HAPİS CEZASI VERDİ

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık M.A.'ya 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 10 yıl 5 ay, 'kişinin hürriyetini yoksun kılma' suçundan ise 3 yıl 1 ay 15 gün olmak üzere toplam 13 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası vererek, tutukluluk halinin devamına hükmetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşilhisar Kayseri 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (75)

PK:

Tövbe Haşa Allah Allah diye diye ortalığı mahvettiler. Allah ım sen bizi bunların şerrinden pisliğinden koru. Dini kullanıp araplaştıranlara lanet olsun. İslamiyet hoşgörü, merhamet sevgi saygı dinidir. Bu hale getirenlere yazıklar olsun. Tüm Dünyada dinimizi kötüye çıkardılar.

26
0
yanıtYanıtla
can:

Bu devlet büyükleri ne anlar milletin yarasindan...tacize ugrayan bizim çocuklar...kocasi tarafından öldüren bizim kadınlar..şehit olan bizim gençler...siz ne yapıyorsunuz peki..hangi kanunuz bunları durduruyo...

22
2
yanıtYanıtla
Edison:

Maalesef. Bu yorumun üzerine yorum yapılmamalı.

yanıt2
yanıt0
Aslıhan:

hükümet 15 senede evlenemeyenler ve bekarlar için ne hizmet yapmış.? hiçbirşey yapmadı,yazık degilmi bekarlara.onların yaptıgı suçların yarısıda hükümete yazılmalıdır.dogruya dogru,eğriye eğri diyelim arkadaşlar.:))

6
18
yanıtYanıtla
CANAN:

buyur yoruma bak. Allahım sen sabır ver. .

yanıt2
yanıt2
KARA DAVUD:

DOGRUYA DOGRU DIYELIM DOGRU SENIN EGRI OLDUGUNDUR ASLI !!!! ZATEN ASLI ERMENI ADI! O YUZDEN BU YORUMA SASIRMAYIN MILLET!!!

yanıt0
yanıt0
Adanalı:

yaşlı sapıklara dikkat, çocuklarınızı kimseye emanet etmeyin. . . bunu yapanlar asla yabancılar değil. . .

20
1
yanıtYanıtla
kenan:

çükünü kesin.

20
1
yanıtYanıtla
ZEUS:

hayret tecavüzcüye ceza verdiler

19
1
yanıtYanıtla
KARA DAVUD:

DAHA DUR NE CEZALAR VERILECEK HIC BIR SUC KARSILIKSIZ KALMAYACAK !!!

yanıt1
yanıt0
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title