Haberler

15 Temmuz Şehidinin Ailesinden Kaymakam Özkan'a Ziyaret

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain kalkışması sonucunda İstanbul'da şehit düşen Bitlisli Mehmet Ali Kılıç'ın (22) ailesi, Tatvan Kaymakamı Mehmet Özkan'ı ziyaret etti.

Hain darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyarak darbecileri durdurmak için Boğaziçi Köprüsü'ne giden ve keskin nişancı tarafından vurulması sonucu elinde bayrakla şehit düşen Mehmet Ali Kılıç'ın babası Abdullah Kılıç, annesi Gülzirin Kılıç ve dayısı Abdulbari Koç, Tatvan Kaymakamı Mehmet Özkan'ı makamında ziyaret etti.

Kılıç ailesini makamında ağırlayan Kaymakam Özkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehidin ailesiyle bir süre görüşen Kaymakam Özkan, kapılarının her zaman şehit aileleri ile gazilere sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.

15 Temmuz'un en genç şehitlerinden Mehmet Ali Kılıç'ın adının ilçedeki bir imam hatip lisesine verildiğini anımsatan Kaymakam Özkan, şehide Allah'tan rahmet dileyerek, ailesine ise sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Kılıç ailesi ise, gördükleri ilgi ve alakadan ötürü Kaymakam Mehmet Ali Özkan'a teşekkürlerini ilettiler.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Refik Aydın da hazır bulundu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özkan Ali Kılıç İstanbul Tatvan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
title