Haberler

15 Temmuz Ruhunu 1071'deki Şehitlerimizden Emanet Aldık"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "15 Temmuz ruhunu 1071'de bu topraklara adım attığımız günden itibaren, bu toprakları bize vatan yapmak için canından vazgeçen bütün şehitlerimizden emanet aldık. Emaneti hakkıyla taşıyabilmeye ve geleceğe getirebilmeye çalışıyoruz." dedi.

Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Salonu'nda, Samsun Valiliği, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürlüğünce düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şehit Yakınları ve Gazi Buluşması'nda, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Karaaslan, 15 Temmuz'un bir tarafıyla çok karanlık ama bir tarafıyla da çok aydınlık bir sabaha ulaşılmış destan olduğunu söyledi.

15 Temmuz'un milletçe omuz omuza verilen bir destanın adı olduğuna işaret eden Karaaslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tarih kitaplarında okumaya alışkın olduğumuz, 'böyle milletiz' diye her okuduğumuzda gurur duyduğumuz o millet olmanın gereğini yaptığı bir gecedir 15 Temmuz. Bugün ikinci yıl dönümü öncesi şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya geldik. Bu geceyi yaşayanlarla da konuştuk. Bu iki senede yaşananlar 15 Temmuz'un bir daha yaşanmasını bırakın, kimsenin aklından bile geçirmemesi için verilen çok büyük mücadeleyle geçti aynı zamanda."

FETÖ'nün devletin bütün hücrelerine sızmış aynı zamanda çok büyük casusluk operasyonu olduğunu vurgulayan Karaaslan, şunları kaydetti:

"Bütün kanallara sızmış yapının unsurlarının temizlenmesi ama onun yanında ülkenin gelişimine katkı verilmesi, ülkenin şahlanışa geçmesi... Başka bir ülkenin başına gelseydi sistemi toparlamak ve ayağa kaldırmak için eminin ülkesinde çok büyük zorluklar çekerdi. Biz, mevcut sistem yetmiyor diyerek bir sistem değiştirdik, hayata geçirdik. Bugün şahlanış olarak adlandırdığımız yeni bir dönemdeyiz. 15 Temmuz ruhunu 1071'de bu topraklara adım attığımız günden itibaren, bu toprakları bize vatan yapmak için canından vazgeçen bütün şehitlerimizden emanet aldık. Emaneti hakkıyla taşıyabilmeye ve geleceğe getirebilmeye çalışıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
title