Haberler

15 Temmuz Kahramanlarını Şiirle Andılar

Muğla'nın Marmaris ilçesinde öğrenciler, 15 Temmuz kahramanları ve şehitlerini "15 Temmuz, Vatan, Bayrak ve Millet" temalı şiir dinletisiyle andı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde öğrenciler, 15 Temmuz kahramanları ve şehitlerini "15 Temmuz, Vatan, Bayrak ve Millet" temalı şiir dinletisiyle andı.

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "15 Temmuz, Vatan, Bayrak ve Millet" temalı şiir dinletisi düzenlendi.

İlçede öğrenim gören lise ve ortaokul öğrencilerinin seslendirdiği şiirlerde, 15 Temmuz Destanı, bayrak ve millet sevgisi coşkulu bir şekilde dile getirildi.

Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen şiir dinletisine, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Aldoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2006 yılından itibaren şiir dinletisi gerçekleştirdiklerini bu yıl şiirleri, 15 Temmuz, vatan ve millet temalı seçtiklerini söyledi.

Öğrencilerin şiirleri okumadaki duygularının kendilerini gururlandırdığını belirten Aldoğan, "15 Temmuz, diriliş ateşinin yakıldığı ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Günü duyarlılığı, vatan, bayrak ve millet sevgisini bu kadar içten ifade etmeleri geleceğimizin teminatı gençlere olan umudumuzu bir kez daha perçinlemiştir. Gençlerimize güveniyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title