Haberler

15 Temmuz Destanı' Arnavutköy'de Anıldı

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen "15 Temmuz Destanı" adlı programda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, "Bugün 15 Temmuz'un ne tür bir tehlike olduğunu gelecek nesillere aktarmak adına toplandık" dedi.

Arnavutköy Meydan'da gerçekleşen 15 Temmuz Destanı adlı programa Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve beraberindeki protokol ile binlerce vatandaş katıldı. Program, 15 Temmuz'da şehit olan vatandaşlar için saygı duruşuyla başlayıp İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

"GELECEK NESİLLERE AKTARMAK ADINA TOPLANDIK"

Başkan Ahmet Haşim Baltacı, 15 Temmuz'un bugün yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, "Bugün hem 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nın açılışını gerçekleştirmek sebebiyle hem de sembol haline gelmesi adına bir organizasyon düzenledik. Burada bugün 15 Temmuz'un ne tür bir tehlike olduğunu gelecek nesillere aktarmak adına toplandık. Geçen sene ilkini yaptığımız bir de bisiklet turu gerçekleştirdik. Buradan yola çıkan 25 bisikletçimiz 6 ilin şehitliklerinden toprakları alarak 15 Temmuz'un sembol ismi Ömer Halisdemir kabrine gittiler. Orada Arnavutköy halkının ve diğer illerin hürmetlerini götürdüler. Bu vesile ile de ülkemize tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Geçen yıl düzenlenen bisiklet turuna katılan bisikletçiler Arnavutköy'deki törene katılarak Başkan Baltacı'dan plaketlerini aldı. 15 Temmuz Destanı'nın anlatıldığı programda son olarak ise 15 Temmuz'da Ankara Genelkurmay Başkanlığı önünde, İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde kalkışmayı önlemek adına canını feda eden gazilere de teşekkür plaketi takdim edildi.

(-GÖRÜNTÜ) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy Belediyesi Arnavutköy 15 Temmuz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
title