Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Erzurum'da Yoğun Yağmur Altında Coşkuyla Kutlanıyor

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Erzurum'da yoğun yağmur altında coşkuyla kutlanıyorERZURUM - Erzurum'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla sabaha kadar sürecek olan demokrasi nöbetini yoğun yağmur altında kutluyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Erzurum'da yoğun yağmur altında coşkuyla kutlanıyor

ERZURUM - Erzurum'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla sabaha kadar sürecek olan demokrasi nöbetini yoğun yağmur altında kutluyor.

15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin 2'inci yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Erzurum'da devam ediyor.

Kutlamalar kapsamında 16 Temmuz sabahına kadar Cumhuriyet Caddesi'nde tutulacak olan Demokrasi Nöbeti yoğun yağmura rağmen coşku içerisinde kutlanıyor.

Vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile geldikleri alanda dev ekranlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da, 15 Temmuz Şehitler Köprüsünden verdiği mitingi canlı bağlantıyla izledi.

Kutlamalar sırasında aniden başlayan yağmura rağmen Erzurumlu vatandaşlar alanı terk etmedi. Vatandaşlara yağmurluk ve şemsiye dağıtılırken Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu, Selami Altınok ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yağmur başladığı anda meydana inerek vatandaşlarla birlikte Demokrasi Nöbeti tutmaya başladı.

Vatandaşların 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Erzurum'da tuttuğu Demokrasi Nöbeti sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

15 Temmuz Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title