Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

İnebolu ilçesindeki sivil toplum kuruluşları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

İnebolu ilçesindeki sivil toplum kuruluşları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şakir İşeri tarafından okunan basın açıklamasında, ortak açıklamanın 81 ilde aynı anda yapıldığını söyledi.

"15 Temmuz'u asla unutmayacağız, unutturmayacağız" diyen İşeri, şöyle konuştu:

"15 Temmuz'un Türkiye için bir milat olduğuna inanıyoruz. Çünkü bu alçak saldırı, darbenin ötesinde bir işgal girişimiydi. 15 Temmuz, İstiklal Harbinden bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlikeydi. O gece Fetullahçı Terör Örgütü, devleti ele geçirmeye, milleti tahakküm altına almaya kalkıştı.

Darbe girişiminin asıl amacı; ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak ve Türkiye'yi iç savaş ortamına sokmaktı. Darbe teşebbüsünün nihai amacı; Türkiye Cumhuriyetini bir daha ayağa kalkamayacak duruma düşürmekti. Allah'a şükürler olsun ki, milletimiz, cesareti ve feraseti ile bu belayı, bu fitneyi durdurdu."

Basın açıklamasına, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çölmekçioğlu, Nakliyeciler Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Sinan Nalbant, Ziraat Odası Başkanı Suat Balaban, Memursen Temsilcisi Metin Gürel ve Kamusen Temsilcisi Selim Aydın katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İnebolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title