Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Kars'ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla "15 Temmuz" sergisi düzenlendi.

Kars'ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla "15 Temmuz" sergisi düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü ile AK Parti İl Başkanlığının bulunduğu alanda düzenlenen serginin açılışını Kars Valisi Rahmi Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ile AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın gerçekleştirdi.

Açılışın ardından Vali Doğan ve beraberindekiler, sergi alanını gezerek, 15 Temmuz'un sembol isimlerinden şehit Ömer Halisdemir'in resmi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Doğan, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gecenin unutulmayacağını belirtti.

Vali Doğan, "Buradaki fotoğrafların tamamı 15 Temmuz ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili ve o gece çekilen fotoğraflardır. O gece tabi çok hızlı geçti. Belki bazı şeyleri şimdi fotoğrafları görünce hatırlayacağız. İnşallah Rabbim bir daha bu millete, bu tür geceler yaşatmasın. Millet olarak dimdik ayaktayız. Bu millete içeriden ve dışarıdan kim olursa olsun hiçbir zaman bu tür kötülükleri yapamayacağının dersini 15 Temmuz gecesinde aldılar." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Murtaza Karaçanta Nezih Doğan Ak Parti Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title